Studenţi în Marea Britanie

În cadrul târgului educaţional Study UK din Bucureşti au loc prezentări ale mai multor instituţii care îţi vor oferi informaţii relevante despre educaţia în Marea Britanie.

Program sâmbătă, 4 noiembrie

De la detalii despre cum să îţi pregăteşti dosarul de admitere, la informaţii despre testul de limbă engleză IELTS pentru studii în străinătate, vei obţine informaţii corecte, direct de la sursă.

Ora Prezentare (sala Nevada) Descriere
10:00 Ajungi oriunde cu IELTS IELTS este cel mai popular test de limbă engleză din lume, fiind solicitat la admitere de către universităţile britanice.
Prezentator: David Lewis, British Council
11:00 Arta aplicaţiilor Sfaturi utile despre cum să îţi pregăteşti dosarul de aplicaţie.
Prezentator: Charlotte Evans, The University of Manchester. 
12:00 Aplicaţii competitive: admiterea la universităţi britanice de top Cum alegi cursul potrivit, ce activităţi trebuie să faci înainte de a aplica şi cum să scriii declaraţia personala (personal statement).
Prezentator: Simon Parker, Albion International Study 
13:00 Procesul de admitere în Marea Britanie: orientare profesională şi procesul UCAS Tot ce trebuie să ştii despre procesul de aplicaţie UCAS.
Prezentator: Teodora Răducanu, IntegralEdu
14:00 Primii paşi ca student în Marea Britanie...sau ghidul British Council despre viaţa în Marea Britanie Tot ce trebuie să ştii despre acomodarea ca student în Marea Britanie.
Prezentator: Ellie Buchdahl, British Council
15:00 Sesiune demonstrativă Debate @British Dezbaterile academice te pot ajuta să ai mai multe şanse de a fi admis la o universitate şi să dobândeşti mai multă încredere.
Prezentator: Alina Bucșa, ARDOR Muntenia

Premii: examene de limba engleză

Vizitatorii expoziției au putut câştiga patru examene de limba engleză, în urma completării unui formular de feedback la finalul vizitei:

Au avut loc 4 trageri la sorți, din două în două ore, începând cu ora 11:00.

Câștigătorii examenelor sunt:

  • Mihai Radu: test IELTS
  • Tudor Enache: test Aptis
  • Catalina Diaconescu: Cambridge English Advanced - CAE
  • Maria Bucur: test Aptis

Numele câștigătorilor au fost anunțate și pe pagina noastră de Facebook: British Council România.

Vezi și

Link-uri externe