Cursuri de engleză pentru copii

Considerăm că învățarea limbii engleze este un proces interactiv. Utilizăm metodologii de predare, resurse și tehnologii de ultima oră. Copilul tău va descoperi un mediu pozitiv și distractiv, unde poate învăța limba engleză cu încredere, în timp ce îi este încurajată dezvoltarea pe plan social, cognitiv, emoțional și fizic. 

Profesorii noștri
Profesorii noștri dețin cele mai importante calificări internaționale, au o vastă experiență în predarea limbii engleze și sunt la curent cu cele mai recente teorii de învățare și metode de predare. Cursanții sunt evaluați constant și părinții vor primi rapoarte personalizate despre activitatea acestora. 

Avem peste 80 de ani de experienţă şi suntem recunoscuţi la nivel global drept experţi în predarea limbii engleze persoanelor de toate vârstele.

An academic: 13 septembrie 2018 – 20 iunie 2019

Înscrieri
Înainte de înscrierea la curs, copiii trebuie să susțină un test de nivel pentru a se încadra în grupa potrivită. Programează un test de nivel gratuit. 

Format curs

  • Early Years (3-5 ani):  60 de minute, de două ori pe săptămână 
  • Primary Infants 1 și 2 (6-7 ani): 120 de minute o dată pe săptămână sau 60 de minute, de două ori pe săptămână 
  • Primary Infants 3 (6-7 ani): 180 de minute o dată pe săptămână sau de 90 de minute de două ori pe săptămână 
  • Primary Plus (8-10 ani):  180 de minute o dată pe săptămână sau de 90 de minute de două ori pe săptămână 
  • Lower Secondary (11 ani – clasa a VIII-a): 180 de minute o dată pe săptămână sau de 90 de minute de două ori pe săptămână 
  • Upper Secondary (clasele IX – XII): 180 de minute o dată pe săptămână sau de 90 de minute de două ori pe săptămână 

Costuri

  • Early years, Primary Infants 1 și 2 (68 ore) - Tranșa 1 de 200 RON, în ziua înscrierii și alte 4 tranșe egale, în valoare de 925 RON, pe parcursul anului. 
  • Primary Infrants 3, Primary Plus, Lower și Upper Secondary (102 ore) - Tranșa 1 de 200 RON, în ziua înscrierii și alte 4 tranșe egale, în valoare de 1285 RON, pe parcursul anului. 

*costurile nu includ materialele de curs. 

Programează acum online un test de nivel gratuit.

Află mai multe despre cursurile noastre de limba engleză organizate în București.