Potențial. Încredere. Creativitate. Succes 

Cursurile au început, însă poți încă să rezervi un loc în primele săptămâni! Odată cu reluarea cursurilor față în față, prioritatea noastră este siguranța tuturor și am implementat măsuri suplimentare de siguranță sanitarăÎn cazul în care contextul epidemiologic va impune suspendarea cursurilor, lecțiile vor continua online, în direct, cu același profesor și aceiași colegi, în ziua și intervalul orar comunicate la începutul cursului. Află mai multe despre înscrierea la cursuri.

 

Când alegi unul dintre cursurile noastre de engleză pentru copii, online, la sediul sau în locațiile noastre, copilul tău va dobândi mai multă încredere în forțele proprii în timp ce învață limba internațională de referință pretutindeni.

Ca adolescent, te încurajăm să faci următorul pas în construirea unui viitor strălucit, învățând engleza și deprinzând noi abilități esențiale pentru a avea succes zi de zi.

Profesorii noștri specializați, a căror expertiză corespunde celor mai înalte standarde, fac echipă cu părinții pentru ca fiecare copil să cultive cea mai bună versiune a sa. Vedem în copilul tău potențialul pe care-l vezi și tu.

Cât de departe va ajunge copilul tău?

Alege cursul potrivit pentru copilul tău