Indiferent că ești o companie, o organizație educațională, o instituție caritabilă sau o organizație internațională, noi dispunem de flexibilitatea și experiența de a lucra cu tine pentru a satisface nevoile organizației tale.

Punctele noastre forte

 • Înființat în 1934, British Council are peste 200 de sedii în 110 țări și teritorii;
 • Operăm în România din 1938 și avem sedii în București, Cluj-Napoca și Iași;
 • O bună înțelegere a culturilor, limbilor și comunităților;
 • Expertiză în educație și predarea limbii străine, în toate formele de artă, industriile creative, angajament către tineret și comunitate, guvernare și reformă;
 • Rețele la toate nivelele, de la copii la ministere şi guverne;
 • Relații de lucru apropiate cu departamentele guvernului Marii Britanii și ale Ambasadei Marii Britanii, cu guverne și ministere naționale, precum și cu organizații guvernamentale internaționale.

Global, în 2012

 • Am lucrat față în față cu 12,5 milioane de oameni;
 • 9,5 milioane de oameni au participat la expozițiile noastre de artă, la târguri și festivaluri;
 • 308,000 de cursanți au beneficiat de training în centrele noastre de limba engleză;
 • Am livrat 2,7 milioane de examinări britanice;
 • Am sprijinit 4 milioane de profesori de limba engleză și 41 de milioane de cursanți cu conținut în predarea și învățarea online;
 • 73,3 de milioane de oameni au folosit canalele noastre digitale și 485 de milioane au ascultat programele noastre radio, au vizionat programele noastre TV și au citit publicațiile noastre;
 • Scorul nostru Net Promoter a fost de 58%;
 • 92% din respondenții sondajului anual Ipsos MORI cuprinzând 4.000 de participanți influenți ai programelor noastre din 50 de țări au spus că lucrul cu noi a avut un impact asupra vieții lor profesionale;
 • 81% au afirmat că acest lucru a produs și schimbări în cadrul organizației pentru care lucrează.

România, în 2013

Am atins peste 2,3 milioane de oameni prin intermediul proiectelor și serviciilor noastre, implicând sute de lideri/lideri în devenire, persoane cu putere de decizii politice și membrii publicului larg.

Peste 30 de parteneri din toate domeniile ni s-au alăturat în activitățile noastre principale: limba engleză, educație și arte.

Parteneriatul cu noi te ajută să:

Îți atingi audiența

Odată cu accesul nostru la tinerii români orientați internațional și la rețeaua noastră care include organizații locale și internaționale, te putem ajuta să atingi noi audiențe. Atunci când sponsorizezi un eveniment, expoziție sau program prin British Council, vei beneficia de infrastructura și expertiza noastră de marketing online și offline.

 

Îți îmbunătățești imaginea brand-ului tău

Brand-ul British Council este respectat de către toată lumea și reprezintă tot ce este mai bun din ce are Marea Britanie de oferit. De peste 75 de ani ajutăm oamenii și organizațiile la nivel global.

Brand-ul nostru se bazează pe aprecierea persoanelor, pe integritate, reciprocitate, creativitate și profesionalism. Aceste valori stau la baza a tot ceea ce facem.

Indiferent că vrei să sponsorizezi sau să devii un partener oficial, noi putem adăuga valoare brand-ului tău. Prin canale care includ evenimente, campanii online și social media, putem promova brand-ul tău la nivel național și internațional.

Să îți atingi responsabilitatea socială corporativă (CSR)

Expertiza și rețelele noastre înseamnă că putem lucra cu parteneri pentru a crea evenimente care adresează subiecte importante precum globalizarea, internaționalizarea educației superioare sau activarea comunităților locale.

Putem folosi competențele noastre pentru a desfășura programe orientate social pentru a te ajuta să îți atingi țelul în ceea ce privește CSR. De la dezvoltarea și promovarea unui program la construirea relațiilor sau câștigarea încrederii angajaților, noi vom acționa ca parteneri principali pentru a ne asigura că eforturile tale sunt eficiente.

Prin intermediul brand-ului nostru de încredere la nivel global, îți putem promova profilul CSR atât la nivel național, cât și internațional.

Obții acces la rețelele noastre de specialitate

Îți putem oferi acces la rețeaua noastră globală de competență în domeniile artei, limbii engleze și societății pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.

Timp de 75 de ani am fost elementul de legătură între Marea Britanie și alte țări. Acest lucru ne permite să construim relații puternice cu lideri guvernamentali, persoane cu putere de decizie și consilieri.

Înveți limba engleză cu liderul mondial pentru învățarea limbii engleze

În calitate de lider mondial în predarea limbii engleze, putem adapta soluțiile organizaționale legate de limba engleză la cerințele organizației tale. Clienți din 110 țări din lume învață engleza și susțin examene alături de noi.

Beneficiezi de standardele înalte ale relațiilor noastre cu clienții

La British Council încercăm să oferim clienților servicii de cea mai înaltă calitate. În calitate de organizație orientată către clienți, ei sunt prioritatea noastră. Prin faptul că ne concentrăm pe livrare, punctualitate, informație, profesionalism și o atitudine prietenoasă în tot ceea ce întreprindem, urmărim să atingem excelența.

În clasamentul mondial 2012/13, România a fost pe primul loc dintre toate sediile British Council la nivel global.

Echipa de Relații cu Clienții este un one-stop shop în care oferim informații și sfaturi legate de toate serviciile noastre și în care oferim ajutor pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale.