Indiferent că ești o companie, o organizație educațională, o instituție caritabilă sau o organizație internațională, noi dispunem de flexibilitatea și experiența de a lucra cu tine pentru a satisface nevoile organizației tale.

De ce British Council? 

 • înființat în 1934, British Council are peste 200 de sedii în 110 țări și teritorii;
 • operăm în România din 1938 și avem sedii în București, Cluj-Napoca și Iași;
 • avem o bună înțelegere a culturilor, limbilor și comunităților;
 • oferim expertiză în educație și predarea limbii străine, în toate formele de artă, industriile creative, angajament către tineret și comunitate, guvernare și reformă;
 • am dezvoltat rețele la toate nivelurile, de la copii la ministere şi guverne;
 • avem relații de lucru apropiate cu departamentele guvernului Marii Britanii și ale Ambasadei Marii Britanii, cu guverne și ministere naționale, precum și cu organizații guvernamentale internaționale.

Global, în 2018

 • am lucrat cu peste 80 de milioane de oameni și am ajuns, cu totul, la peste 791 de milioane prin intermediul programelor noastre;
 • aproape 420.000 de cursanți au învățat limba engleză alături de noi, în centrele noastre din întreaga lume;
 • am ajutat 3.9 milioane de oameni să susțină examinări britanice;
 • am sprijinit peste 100 de milioane de profesori de limba engleză și cursanți cu conținut în predarea și învățarea online;
 • am lucrat cu peste 47.000 de artiști, organizații sau instituții culturale - peste 8.000 din Marea Britanie și mai mult de 39.000 din alte țări;
 • 80% dintre clienții noștri consideră că programele British Council sunt de cea mai înaltă calitate;
 • 82% afirmă că au dobândit noi abilități cu ajutorul nostru.

România, în 2018

British Council a deschis prima operațiune în România în 1938. În 2018 am aniversat 80 de ani de relații culturale între România și Marea Britanie cu un program variat - de la rememorarea momentelor-cheie din trecut la o privire spre viitor.

Prin intermediul proiectelor și serviciilor noastre din România, în 2018 am ajuns direct la peste 220.000 de oameni, implicând sute de lideri consacrați sau în devenire, persoane cu putere de decizie și membri ai societății civile. 

Peste 800 de instituții și organizații partenere din toate domeniile ni s-au alăturat în activitățile noastre din artă, cultură, limba engleză, educație și societate.

Parteneriatul cu noi te ajută să:

Îți atingi audiența

Odată cu accesul nostru la tinerii români orientați internațional și la rețeaua noastră care include organizații locale și internaționale, te putem ajuta să atingi noi audiențe. Atunci când sponsorizezi un eveniment, expoziție sau program prin British Council, vei beneficia de infrastructura și expertiza noastră de marketing online și offline.

 

Îți îmbunătățești imaginea brand-ului tău

Brand-ul British Council este respectat de către toată lumea și reprezintă tot ce este mai bun din ce are Marea Britanie de oferit. De peste 85 de ani ajutăm oamenii și organizațiile la nivel global.

Brand-ul nostru se bazează pe aprecierea persoanelor, pe integritate, reciprocitate, creativitate și profesionalism. Aceste valori stau la baza a tot ceea ce facem.

Indiferent că vrei să sponsorizezi sau să devii un partener oficial, noi putem adăuga valoare brand-ului tău. Prin canale care includ evenimente, campanii online și social media, putem promova brand-ul tău la nivel național și internațional.

Să îți atingi obiectivele de CSR

Expertiza și rețelele noastre înseamnă că putem lucra cu parteneri pentru a crea evenimente care adresează subiecte importante precum globalizarea, internaționalizarea educației superioare sau activarea comunităților locale.

Putem folosi competențele noastre pentru a desfășura programe orientate social pentru a te ajuta să îți atingi țelul în ceea ce privește CSR. De la dezvoltarea și promovarea unui program la construirea relațiilor sau câștigarea încrederii angajaților, noi vom acționa ca parteneri principali pentru a ne asigura că eforturile tale sunt eficiente.

Prin intermediul brand-ului nostru de încredere la nivel global, îți putem promova profilul CSR atât la nivel național, cât și internațional.

Obții acces la rețelele noastre de specialitate

Îți putem oferi acces la rețeaua noastră globală de competență în domeniile artei, limbii engleze, educației și societății pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.

De peste 85 de ani la nivel global suntem elementul de legătură culturală între Marea Britanie și alte țări. Acest lucru ne permite să construim relații puternice cu lideri guvernamentali, persoane cu putere de decizie și consilieri.

Înveți limba engleză cu experții mondiali

În calitate de experți și lideri mondiali în predarea limbii engleze, putem adapta soluțiile organizaționale legate de limba engleză la cerințele organizației tale. Clienți din peste 100 de țări din lume învață engleza și susțin examene alături de noi.

Beneficiezi de standardele înalte ale relațiilor noastre cu clienții

Suntem o organizație orientată către indivizi - iar clienții sunt prioritatea noastră. Oferim servicii de cea mai înaltă calitate și ne concentrăm pe livrare, punctualitate, informație, profesionalism și o atitudine prietenoasă în tot ceea ce întreprindem, pentru a atinge excelența.

Echipa de Relații cu Clienții este un one-stop shop în care oferim informații și sfaturi legate de toate serviciile noastre și în care oferim ajutor pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale. Și este cea mai performantă astfel de echipă din British Council la nivel global, conform clasamentului din 2018.