British Council Office
©

Mat Wright

Consiliul Britanic își desfășoară activitatea în Romania încă din 1938. În prezent, avem centre în orașele București, Cluj-Napoca și Iași. Prin serviciile și proiectele noastre te putem ajuta să îți dezvolți cunoștințele de limba engleză, sa dai un examen de certificare internațională a acestor cunoștințe, să îți îmbunătățești tehnicile de predare a limbii engleze, să participi la programe de artă, educație sau societate, și să iei legătura cu alți profesioniști. 

În 2018 am sărbătorit 80 de ani de relații culturale cu România. Țara noastră a fost, de fapt, una dintre primele patru din lume în care British Council și-a deschis un sediu, împreună cu Egipt, Portugalia și Polonia.

Programul aniversar a reflectat eforturile noastre depuse în ultimii 80 de ani în România, în domeniile educație, artă, societate și limba engleză, precum și angajamentul nostru de a continua colaborarea cu partenerii locali în ariile respective.

Activitatea noastră - limba engleză

Oferim cursuri de limba engleză celor interesați de învățarea sau îmbunătățirea abilităților de engleză, fie ea generală sau pentru scopuri specifice (de afaceri, financiară, legală etc), cursuri de pregătire pentru certificatele britanice de limbă engleză, IELTS și Cambridge, precum și cursuri dedicate mediului de afaceri. De asemenea, ajutăm profesorii să își dezvolte abilitățile de predare prin seminarii de pregătire și prin oferirea accesului la o multitudine de resurse globale.

În România, administrăm certificatele de limba engleză - IELTS și Cambridge, testul APTIS pentru organizații - stabilește nivelul cunoștințelor de engleză al angajaților sau al studenților, precum și o varietate de examinări profesionale și universitare.

Activitatea noastră - artă, educație și societate

Proiectele noastre din domeniile artă, educație și societate, au ca scop sprijinirea artiștilor, liderilor culturali, studenților, tinerilor lideri, profesorilor și instituțiilor guvernamentale și non-guvernamentale cu care colaborăm. Acestea ajută la dezvoltarea cunoștințelor și a abilităților în ariile respective, precum și la înțelegerea interculturală și la schimburile internaționale.

Vezi mai multe detalii despre programele noastre de artă, educație și societate.

În această secțiune