Corporate training and assessments, image

Rezervă o consultație gratuită

Colaborăm cu companii, instituții de stat și instituții de învățământ de peste 80 de ani, oferind instruire motivantă și evaluări practice

 

Ajutăm organizațiile să se pregătească pentru succes

Lucrăm cu unele dintre cele mai importante organizații din lume pentru a crea și oferi cursuri de limba engleză, programe profesionale ce dezvoltă abilitățile de comunicare, precum și evaluări. Soluțiile noastre de instruire scalabile sunt livrate față în față sau online, de experți calificați.

Cursurile noastre sunt potrivite pentru profesioniști în diferite roluri și în diferite etape ale carierei lor, precum și pentru studenți, proaspeți absolvenți, educatori și echipe de conducere.

Vom lucra cu tine pentru a îți înțelege obiectivele organizaționale, pentru a identifica ce putem îmbunătăți la nivel de competențe, și pentru a construi un program de învățare care se potrivește cu bugetul, termenele și proceselele tale de achiziție.

Creează-ți programul personalizat

Pasul 1 - Consultatie: Colaborează cu noi pentru a identifica ce competențe poți îmbunătăți și obiectivele de învățare pentru organizația ta. Consultația va fi în engleză sau în limba preferată, dacă este posibil.

Pasul 2 - Design: Vom crea programe de învățare adaptabile, personalizate, cu informații relevante și motivante pentru angajați

Pasul 3 - Livrare: Formatorii noștri cu experiență îți vor oferi cursul atunci când ai nevoie de el și cum ai nevoie de el (față în față, online sau mixt )

Pasul 4 - Evaluare: Te vom ajuta să evaluezi progresul angajaților, impactul instruirii și rentabilitatea investiției (ROI), folosind evaluările, tablourile de bord și rapoartele noastre.

Rezervă o consultație gratuită

Cursurile noastre de engleză și abilități profesionale

Alătură-te celor peste 80 de milioane de cursanți din întreaga lume pentru a vedea rezultate practice și schimbări de comportament la locul de muncă. Toate cursurile noastre de formare personalizată includ:

  • opțiuni de livrare față în față, online și mixte
  • instruire care se concentrează pe competențe specifice relevante pentru locul de muncă
  • instrumente pentru a urmări impactul cursului și rentabilitatea investiției

Soluțiile noastre de instruire:

  • Abilități profesionale de comunicare: oferim o gamă de cursuri care se concentrează pe îmbunătățirea abilităților de comunicare scrisă și vorbită. Vom colabora cu organizația ta pentru a creea un program de învățare personalizat care să răspundă nevoilor organizaționale și să sporească productivitatea.
  • Limba engleză online: Cursanții de toate nivelurile pot alege dintre cursuri online de studiu individual și live, disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, oriunde în lume.
  • Engleză față în față: construiește încrederea și abilitățile echipei tale cu un curs imersiv  și personalizat. Cursul poate fi livrat de la centrele noastre de formare, de la sediul tău sau de la o locație la alegere, la ora care ți se potrivește cel mai bine. Lucrăm cu tine pentru a evalua cunoștințele angajaților tăi în limba engleză și pentru a creea căi de învățare potrivite pentru ei.

Găsește mai multe informații despre cursurile noastre de engleză și abilitățile de comunicare la locul de muncă

Cursurile noastre de engleză și abilități profesionale

Prin testele și evaluările noastre scalabile, susținute de tehnologie, ne ajutăm clienții să recruteze și să asigure o buna retenție a personalului calificat, sprijinim studenții să obțină admiterea în instituții de învățământ din întreaga lume și ajutăm companiile să ia decizii de training necesare lor, și să măsoare deciziile de formare.

Găsește mai multe informații despre soluțiile de testare și evaluare.