Lucrăm cu societăți comerciale, guverne și instituții de învățământ de peste 80 de ani, oferind soluții practice și atractive de formare și evaluare.

 

Autorizarea organizațiilor pentru a stimula abilitățile de comunicare pentru succes

Un palmares de peste 80 de ani de parteneriat cu organizații corporative, guvernamentale și educaționale din peste 80 de țări pentru a dezvolta competențele de cunoaștere a limbii engleze și de comunicare. 

Ne folosim expertiza și experiența pentru a crea soluții de învățare scalabile, atractive și cu impact pentru profesioniștii din toate rolurile, industriile și etapele carierei, precum și pentru studenți, proaspeți absolvenți și cercetători.

Asigurăm succesul și eliminăm dificultățile legate de conceperea și implementarea cursurilor de formare profesională prin sprijinirea managerilor de L&D, HR și de afaceri prin intermediul procesului nostru în 4 etape.

Corporate English Solutions, image

Creați-vă programul personalizat

Etapa 1 - Consultarea: Identificăm lacunele de competențe și obiectivele de învățare pentru organizația dumneavoastră. 

Etapa 2 - Proiectarea: Creăm soluții scalabile cu un conținut personalizat și evaluare integrată.

Etapa 3 - Livrare: Formatorii noștri experimentați implică echipele dumneavoastră, dezvoltă abilitățile relevante și transferabile pentru a asigura progresul angajaților dumneavoastră. 

Etapa 4 - Evaluarea: Urmărim și raportăm progresul, raportăm ROI și vă ajutăm să comunicați succesul părților interesate.

Rezervați o consultație gratuită

Soluțiile noastre de formare în Domeniul Limbii Engleze și al Competențelor de Comunicare Profesională

Alăturați-vă celor peste 80 de milioane de cursanți din întreaga lume pentru a vedea rezultate practice și schimbări comportamentale la locul de muncă. Programele noastre includ:

  • opțiuni flexibile de predare în persoană, online și mixtă
  • dezvoltarea unor competențe specifice și relevante la locul de muncă
  • instrumente de monitorizare a impactului formării și a rentabilității investiției.

Soluțiile noastre:

Competențe de comunicare profesională: Stimulați implicarea, productivitatea și performanța prin îmbunătățirea abilităților de comunicare orală și scrisă. Fiecare modul dezvoltă o competență de comunicare bine definită, care poate fi aliniată la cadrele de capacitate ale organizației dumneavoastră.

Cunoștințe de limba engleză: Oferiți-le oamenilor dumneavoastră posibilitatea de a comunica mai încrezător și mai eficient la locul de muncă și în situații sociale. Sesiuni atractive autodirijate și conduse de formatori pentru un progres maxim.

Evaluare: Examene, evaluări și acreditări recunoscute la nivel mondial, care stabilesc standarde de referință, urmăresc progresul și evidențiază realizările.

Suita de formare online

O soluție unică pentru dezvoltarea abilităților de Comunicare în Limba Engleză și Profesională. Tablourile de bord și feedback-ul orientat vă ajută să raportați impactul formării și randamentul investițiilor. Cursurile sunt organizate pentru a vă satisface nevoile de:

Studiu individual: Învățare ghidată convenabilă, scalabilă și la prețuri accesibile pentru a consolida abilitățile de comunicare socială sau la locul de muncă în limba engleză, când și unde le convine cursanților. 

Engleză la locul de muncă: Învățare mixtă, scalabilă și rentabilă, care combină studiul individual flexibil cu interactivitatea și feedback-ul în cadrul sesiunilor conduse de formator. 

Engleză socială: Programe de engleză socială și la locul de muncă, interactive și atractive, conduse de formator, cu activități de învățare și evaluări online premium.

Competențe de comunicare profesională: Dezvoltarea abilităților de comunicare orală și scrisă la locul de muncă, cu impact și cu țintă precisă 

IELTS Coach: Cursuri de formare lingvistică și de competențe pentru a vă ajuta echipa și cursanții să obțină scorul de care au nevoie cu noi, co-creatorii testului IELTS.

Aflați mai multe informații despre soluțiile de învățare online.

Evaluare și certificare

Vă permite să recrutați talente, să evaluați competențele și să măsurați progresul și să sprijiniți cursanții în vederea admiterii la instituții din întreaga lume.

Aflați mai multe informații despre soluțiile de testare și evaluare.