Susținem pacea și prosperitatea prin construirea de legături, înțelegere și încredere între oamenii din Marea Britanie și țările din întreaga lume.

Combinăm în mod unic expertiza profundă a Marii Britanii în arte și cultură, educație și limba engleză, prezența și relațiile noastre globale în peste 100 de țări, accesul fără egal la tineri și la formatori de opinie și strălucirea noastră creativă.

Lucrăm direct cu oameni pentru a-i ajuta să obțină abilitățile, încrederea și conexiunile pentru a-și transforma viața și a modela o lume mai bună în parteneriat cu Marea Britanie. Îi sprijinim să construiască relații cu cei din jur și să exploreze idei creative, să învețe limba engleză, să beneficieze de o educație de înaltă calitate și să obțină calificări recunoscute la nivel internațional.

În România suntem prezenți din anul 1938 și ne desfășurăm activitatea în aceste centre. În fiecare an, colaborăm cu mii de studenți, profesori, decidenți, academicieni, cercetători, oameni de creație și antreprenori din România. 

În această secțiune