Această secțiune conține informații despre:

  • politica de confidenţialitate, cookie-uri, protecţia datelor personale şi libertatea informaţiei;
  • termenii de utilizare a tuturor paginilor British Council, despre accesibilitate şi informaţii, precum și detalii despre cum poţi face o reclamaţie;
  • detalii despre politicile la care British Council aderă.

Acest informaţii este actualizate periodic. Acest conținut a fost actualizat ultima dată în data de 22 decembrie 2014. 

Confidenţialitate şi cookie-uri

Confidenţialitate

Considerăm că tratamentul corect și legal al informațiilor personale este foarte important pentru succesul operațiunile noastre și în menținerea încrederii din partea celor cu care interacționăm. Prin urmare, această politică se va aplica în mod egal tuturor centrelor noastre, indiferent de locația lor.

Poți citi politica noastră completă de confidențialitate în limba engleză.

Protecţia datelor

Află cum protejăm informaţiile tale şi cum poţi solicita acces la informaţiile pe care le deţinem despre tine.

Poți citi politica noastră completă despre protecţia datelor în limba engleză.

Libertatea informației

British Council se mândrește cu faptul că este mereu în căutarea unor modalități noi și deschise de a se conecta la comunitatea globală. Pentru a inspira integritate și încredere, este important să oferim un exemplu prin deschiderea organizațiile noastre către lume.

Poți citi politica noastră completă despre libertatea informației, în limba engleză.

Termenii de utilizare

British Council are termeni și condiții de utilizarea a acestui site şi în ceea ce priveşte link-urile care fac trimitere la acest site şi în afara acestuia. 

Poți citi termenii și condițiile complete, în limba engleză.

Accesibilitate

Am depus toate eforturile pentru a face site-ul www.britishcouncil.ro ușor de folosit pentru toată lumea, indiferent de tipul de browser folosit și indiferent dacă folosești echipamente speciale pentru a accesa conținutul paginilor.

Poți citi mai multe informații despre măsurile de accesibilitate ale site-ului British Council, în limba engleză.

Realizarea unei reclamații

Prețuim opinia ta. Sperăm să facem interacțiunea ta cu British Council una excelentă și încurajăm comentariile, sugestiile și detaliile despre satisfacția sau insatisfacția ta legată de serviciul nostru atunci când ne-ai contactat sau ai folosit unul dintre produsele sau serviciile noastre. Am vrea, de asemenea, să auzim dacă un anumit membru al echipei noastre ţi-a oferit un serviciu excepțional.

Află mai multe despre politica noastră completă despre realizarea unei reclamații, în limba engleză.

Politici

În calitate de organizație culturală, British Council aderă la mai multe politici:

Protecția copilului

British Council recunoaște că avem o datorie fundamentală de îngrijire față de toți copiii cu care avem de-a face, inclusiv datoria de a-i proteja de abuzuri. Atingem acest lucru în acord cu legile britanice legate de protecția copilului și legile relevante ale țărilor în care operăm, precum și aderăm la Convenția Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului (UNCRC) din 1989.

Poți citi politica noastră completă despre protecția copilului, în limba engleză.

Politica de protecție a mediului înconjurător

British Council se angajează să respecte și să îndeplinească standardele britanice și internaționale pentru gestionarea impactului nostru asupra mediului. Suntem conștienți de impactul activităților noastre operaționale și de mediu. De asemenea, recunoaștem amenințarea ce provine din schimbarea climei asupra prosperității, justiției sociale și calității de viață. Ne-am luat angajamentul de a gestiona și minimiza impactul asupra mediului. 

Poți citi politica noastră completă privind protecția mediului înconjurător, în limba engleză.

Șanse egale și diversitate

British Council creează oportunități internaționale pentru persoanele din Marea Britanie și alte țări și generează încredere între ei la nivel global. Activitatea noastră include dezvoltarea relațiilor cu persoane din contexte și culturi diferite. Lucrul efectiv cu diversitatea și promovarea șanselor egale constituie astfel o parte esențială din activitatea noastră.

Poți citi politica noastră, în limba engleză, pentru a afla cum integrăm șansele egale și diversitatea în cadrul programelor și proiectelor noastre și pe cine poți contacta pentru mai multe informații.