Educație recunoscută la nivel global

Marea Britanie întâmpină anual peste 400 000 de studenți internaționali și e foarte ușor să înțelegi de ce are loc acest fenomen.

Universitățile din Marea Britanie se situează pe poziții de vârf în topurile internationale, având o reputație pentru dezvoltarea competențelor solicitate de angajatori. Programele de studii presupun nu numai prezența la cursuri, dar și colaborarea cu tutorele de curs și implicarea activă în cadrul seminarelor, discuțiilor și a proiectelor practice. Acestea te vor ajuta șă-ți dezvolți gândirea critică, creativitatea și încrederea.

Având reputația unor programe de cercetare de nivel mondial, Marea Britanie îți  poate oferi beneficiile unei tradiții academice în cadrul unora dintre dintre cele mai cunoscute universitați, dar și accesul la facilități de ultimă generație.

A fi student în Marea Britanie

Oricare ar fi aspirațiile care te poartă în Marea Britanie sau indifererent dacă alegi programe de licență sau postuniversitare, școli cu internat (boarding schools) sau colegii, vei putea studia într-un mediu multicultural care oferă siguranță.

Vei primi sprijin pe toată durata studiilor pentru că toate instituțiile de educație din Marea Britanie oferă servicii sociale și de consiliere pentru studenți.

Vei avea la dispoziție, de asemenea, o aventură culturală, care cuprinde de la festivaluri de muzică și partide de fotbal la castele vechi și o viață de noapte vibrantă.