Cel mai bun mediu pentru cea mai bună versiune a ta

Marea Britanie a inspirat unele dintre cele mai strălucite minți din istoria omenirii - iar acum poate fi rândul tău!

Fie că ești prima dată departe de casă sau ai strâns deja alte experiențe internaționale, studiile în Marea Britanie îți dau ocazia să te îndrăgostești de tradiții păstrate cu grijă, un stil de viață modern și fascinant și de o scenă culturală vibrantă, greu de egalat. 

Marea Britanie este recunoscută la nivel global pentru excelența academică – altfel spus, e locul perfect pentru a-ți dezvolta potențialul.

Instituțiile britanice se află constant în topurile globale, iar pe lângă o educație de clasă mondială, studiile în UK vin la pachet cu experiențe și oportunități de neegalat, dar și cu prietenii de-o viață.

E șansa ta să descoperi ce e mai bun în tine. 

Educație recunoscută la nivel global

Peste 450 000 de studenți din întreaga lume aleg să studieze în Marea Britanie în fiecare an - și e ușor de înțeles de ce. 

Universitățile din Marea Britanie se situează pe poziții de vârf în topurile internaționale. Sunt recunoscute pentru metodele de predare care dezvoltă competențele cerute de angajatori, astfel încât trecerea de la viața de student la noua ta carieră să fie una de succes.

Programele de studii presupun nu doar prezența la cursuri, dar și colaborarea cu tutorele de curs și implicarea activă în cadrul seminarelor, discuțiilor și a proiectelor practice. Acestea te vor ajuta șă-ți dezvolți gândirea critică, creativitatea și încrederea.

Iar programele de cercetare de talie mondială din Marea Britanie îți dau ocazia să te bucuri atât de beneficiile unei tradiții academice seculare, cât și de acces la facilități de ultimă generație. 

Viața de student în Marea Britanie 

Marea Britanie îți oferă o experiență culturală de neegalat - de la natură și peisaje spectaculoase la tot ce e mai bun, vechi sau nou, din muzică, artă, teatru, film și literatură. Pasionat de sport? Fii alături de Liverpool sau Manchester City în Premier League, urmărește un meci de cricket la Lord's sau bucură-te cu prietenii de experiența unică a unei finale urmărite direct de la Wimbledon. 

Te așteaptă o lume întreagă de experiențe și oportunități.