Unde poți susține testul IELTS?

Oferim o gamă convenabilă de teste în 8 locații oficiale ale centrelor de testare din România. Poți alege să susții testul IELTS pe hârtie sau pe computer. Indiferent de varianta pentru care optezi, va trebui să vii la un centru de testare pentru a susține testul. Află mai multe

Alegeți cum să susții testul IELTS

Centre de testare care oferă IELTS pe hârtie

București, Constanța, Timișoara, Iași, Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Galați, Brăila. 

Centre de testare care oferă IELTS pe computer

București, Cluj-Napoca, Iași și Suceava.

Taxa pentru testul IELTS

Utilizează meniul drop-down pentru a selecta locația preferată și pentru a vedea următoarele date de examinare.

Taxa pentru examen include materiale gratuite de pregătire, teste practice și multe altele.

Programul de testare

Secțiunile de ascultare, citire și scriere ale testului vor fi finalizate în aceeași zi, fără pauze între ele. În timpul pandemiei, efectuăm teste dimineața și după-amiaza. Toate sesiunile permit distanțarea socială. Ședințele de dimineață sunt de obicei între orele 9.00 și 12.00. Ședințele de după-amiază sunt de obicei între orele 13.00 și 16.00.

Dacă alegi IELTS pe hârtie, testul de vorbire va avea loc într-o zi diferită de celelalte secțiuni ale testului, într-o fereastră de 7 zile înainte sau după ziua principală de testare. Vei primi un e-mail care va confirma data testului de vorbire cu 48 de ore în avans.

Alegeți slotul de testare pentru Speaking

Poți alege slotul de testare pentru Speaking, indiferent dacă susții IELTS pe computer sau pe hârtie. Dacă va fi nevoie să modificăm slotul sau formatul probei de Speaking, vă vom notifica prin e-mail.

Dacă susții IELTS Online, testul de vorbire va fi de obicei înainte de probele Ascultare, Citire și Scriere. Poate fi în aceeași zi sau în altă zi.

Vrei să lucrezi, studiezi sau să locuiești în Marea Britanie?

Dacă aveți nevoie de viză pentru a lucra sau a studia în Marea Britanie, atunci în unele cazuri poate fi necesar să susții IELTS pentru vize și imigrare în Marea Britanie.