Unde poți susține testul IELTS?

Oferim o gamă convenabilă de teste în 8 locații oficiale ale centrelor de testare din România. Poți alege să susții testul IELTS pe hârtie sau pe computer. Indiferent de varianta pentru care optezi, va trebui să vii la un centru de testare pentru a susține testul. Află mai multe

Conform recomandărilor autorităților locale, în orașele în care rata de infectare depășește 3 la mie participarea la examene este posibilă doar în baza unui Certificat Digital al Uniunii Europene privind Covid-19 eliberat de autoritățile competente.

 

Centre de testare care oferă IELTS pe hârtie

București, Constanța, Timișoara, Iași, Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Galați, Brăila. 

Centre de testare care oferă IELTS pe computer

București, Cluj-Napoca și Iași.

Vrei să lucrezi, studiezi sau să locuiești în Marea Britanie?

Dacă aveți nevoie de viză pentru a lucra sau a studia în Marea Britanie, atunci în unele cazuri poate fi necesar să susții IELTS pentru vize și imigrare în Marea Britanie.

Taxa pentru testul IELTS

Testele pe care le oferim Taxa Date disponibile

IELTS Academic și General Training - la centru (test pe hârtie sau computer)

980 RON  Înscrie-te acum
IELTS for UK Visas and Immigration (Academic și General Training) - la centru (test pe hârtie sau computer) 1,090 RON Înscrie-te acum
IELTS Life Skills (A1 si B1) - la centru 840 RON Înscrie-te acum

Ce include taxa? Taxa noastră de testare IELTS include materiale de pregătire exclusive, teste gratuite și multe altele.

Programul de testare

Secțiunile de ascultare, citire și scriere ale testului vor fi finalizate în aceeași zi, fără pauze între ele. În timpul pandemiei, efectuăm teste dimineața și după-amiaza. Toate sesiunile permit distanțarea socială. Ședințele de dimineață sunt de obicei între orele 9.00 și 12.00. Ședințele de după-amiază sunt de obicei între orele 13.00 și 16.00.

Dacă alegi IELTS pe hârtie, testul de vorbire va avea loc într-o zi diferită de celelalte secțiuni ale testului, într-o fereastră de 7 zile înainte sau după ziua principală de testare. Vei primi un e-mail care va confirma data testului de vorbire cu 48 de ore în avans.

Alegeți slotul de testare pentru Speaking

Poți alege slotul de testare pentru Speaking, indiferent dacă susții IELTS pe computer sau pe hârtie. Dacă trebuie să schimbăm slotul din cauza pandemiei, vă vom notifica prin e-mail sau telefon.

Vezi pașii și condițiile de înscriere pentru testul IELTS.

Link-uri externe