Fii la curent cu toate noutățile și evenimentele noastre. Abonează-te la newsletter și nu rata ultimele știri din artă și cultură, limba engleză, examene, resurse pentru profesori sau alte oportunități.

Dacă vrei să te abonezi la newsletter, te rugăm să completezi detaliile tale mai jos.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Pentru a te abona la newsletter, până la noi ordine, te rugăm să bifezi căsuța de mai jos și să apeși butonul “Trimite solicitarea”.

Vei avea posibilitatea de a te dezabona oricând dorești,  accesând link-ul din newsletter. Vom procesa datele tale personale în baza acordului tău.

Protecția Datelor

British Council respectă legislația de protecție a datelor din Marea Britanie și din alte țări care întrunesc standardele acceptate internațional. 

Ai dreptul de a cere o copie a informațiilor pe care le deținem despre tine, precum și dreptul de a ne solicita să corectăm orice erori în aceste informații. Dacă ai orice îngrijorări în privința modului în care am folosit informațiile tale personale, ai de asemenea dreptul de a face o plângere la autoritățile responsabile cu protecția datelor.  

Pentru informații detaliate, te rugăm să verifici secțiunea privind confidențialitatea de pe website-ul nostru sau să contactezi cel mai apropiat centru British Council. Vom păstra datele tale timp de 7 ani de la momentul colectării lor.