Cursurile noastre reîncep în septembrie față în față. Află mai multe despre măsurile adoptate pentru ca lecțiile să se desfășoare în condiții cât mai sigure, cu riscuri minime. În cazul în care contextul epidemiologic va impune suspendarea cursurilor, lecțiile vor continua online, în direct, cu același profesor și aceiași colegi, în ziua și intervalul orar comunicate la începutul cursului. Află mai multe despre înscrierea la cursuri.

 

Învață engleza de la experți recunoscuți internațional

Avem mai bine de 80 de ani de experiență în predarea limbii engleze și ne bucurăm de încrederea a peste 100 de milioane de persoane care doresc să-și dezvolte cunoștințele și să comunice mai bine în fiecare an. 

Poți învăța engleza prin participarea la cursurile față în față, la sediul nostru și în locațiile partenere, dar și online, la tine acasă, cu ajutorul resurselor de învățare și studiu independent atent curatoriat pentru tine. 

Alături de profesorii noștri, vei fi în fiecare zi mai aproape de atingerea obiectivelor tale, iar engleza pe care o vorbești va fi aliatul tău!

Cum funcționează

Descoperă oferta noastră de cursuri