Îmbunătățește-ți engleza și profită de toate oportunitățile care ți se oferă.

Încrederea în cunoștințele tale de limba engleză îți poate îmbunătăți viața într-o mulțime de feluri. Îți poate deschide noi oportunități în carieră. Îți poate îmbunătăți viața socială. Te poate ajuta chiar să profiți mai mult de informațiile disponibile pe internet.

În calitate de experți mondiali în limba engleză, avem pregătirea potrivită pentru a te apropia de limba engleză și a te ajuta să vorbești, să asculți, să citești și să scrii cu încredere, astfel încât să profiți la maxim de viața de zi cu zi.

Și, cu ajutorul celei mai cuprinzătoare colecții de resurse de studiu online și a accesului la calificări recunoscute pe plan internațional, șansele tale de succes sunt mult mai mari cu British Council.

Așadar, fie că înveți limba engleză pentru prima oară, că vrei să îți îmbogățești cunoștințele sau îți dorești să devii un expert în limba engleză, noi avem cursul potrivit pentru tine.

Descoperă varietatea de cursuri și resurse disponibile oferite de experții mondiali în limba engleză pentru a profita de toate șansele care ți se oferă.

Predăm engleză. Testăm aptitudini. Susținem învățarea.

Nivelurile noastre

Alege cea mai bună variantă de învățare