Studiază în România pentru o calificare britanică

În România există o serie de opţiuni de studiu disponibile pentru cursuri part-time sau full-time dezvoltate în parteneriat cu instituţii din Marea Britanie. Un sistem riguros de control al calităţii oferă siguranţa unei experienţe de învăţare care să se ridice la aceleaşi standarde de calitate ca şi cea oferită studenţilor în Marea Britanie. 

Programe de studii universitare de masterat

Programul masteral în Marketing, Advertising and Public Relations (cu o durată de 2 ani) desfăşurat de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA- Școala Națională de Studii Politice și Administrative, în parteneriat cu University of Sheffield, International Faculty, urmăreşte formarea studenţilor ca specialişti în marketing, branding, publicitate şi comunicare. Absolvenţii obţin diplomă atât de la SNSPA, cât şi de la University of Sheffield. 

Programul masteral în Management și Digital Innovation & Management of Business, Innovation și Technology este oferit în parteneriat si se finalizează cu diploma dublă acordată de University of Sheffield și SNSPA.

Vezi și