În calitate de experți în predarea limbii engleze, suntem pasionați de tot ce presupune aceasta activitate și acordăm o atenție deosebită în pregătirea profesorilor. Prin experiența colegilor noștri din rețeaua globala British Council te putem sprijini în acumularea de noi abilități și cunoștințe, astfel încât tu să le poți oferi o experiență de învățare de foarte bună calitate. Investește în dezvoltarea ta profesională și alătură-te unei comunități de profesori care vor face diferența pentru cursanții lor! 

Fie că ai o experiență considerabilă în predarea limbii engleze sau că ești la începutul carierei în acest domeniu, îți suntem alături. 

Cursurile noastre scurte de pe platforma TeachingEnglish sunt gratuite. Cu o durată de trei sau patru săptămâni, cursurile acoperă teme variate, precum evaluarea cursanților (tehnici, strategii, abordări) sau planificarea unei lecții. Învață în ritmul tău și intră într-o comunitate internațională de profesori, iar experții British Council îți vor răspunde la întrebări pe parcursul sesiunilor. 

Link-uri externe