British Council Romania careers

Alătură-te unei organizații internaționale şi dinamice, care îşi propune să creeze un impact pozitiv în viața oamenilor. British Council este o organizație unică. Avem un angajament solid faţă de integritate, creativitate, reciprocitate, aprecierea oamenilor și profesionalism. Punem accent pe formarea profesională continuă, iar personalul nostru este încurajat să îşi urmeze dezvoltarea personală și profesională prin programe de formare și studiu individual.

Posturi vacante

You can find information about current vacancies and resources to support your application by clicking on the link below.
https://careers.britishcouncil.org/

Politica de recrutare

British Council promovează o politică de șanse egale și diversitate. Acceptăm aplicații din partea tuturor sectoarelor comunității din România. Garantăm un interviu candidaților cu dizabilităţi, care îndeplinesc criteriile esențiale.

Vezi politica noastră de șanse egale și diversitate.

Protecția copilului

British Council consideră că toţi copiii sunt importanţi şi că fiecare copil contează peste tot în lume. Considerăm că avem o datorie fundamentală de a proteja toţi copiii implicaţi în activitatea noastră, faţă de abuzurile de orice fel. Realizăm acest lucru prin alinierea la legislaţia în domeniu din fiecare ţară în care activăm, cât şi prin aderarea la Convenţia Naţiunilor Unite cu privire la Protecţia Copilului (UNCRC) - 1989 ce reprezintă cadrul legal internaţional în ceea ce priveşte drepturile copiilor.

Vezi politica noastră cu privire la protecția copilului.

Vezi şi