Oportunitati de angajare la British Council

Vino în echipa noastră și fii parte dintr-o organizație internațională activă în peste 100 de țări, care schimbă vieți în întreaga lume.

Lucrăm în două planuri – direct cu membrii societății, pentru un impact pozitiv în viețile lor, dar și cu guverne și parteneri pentru a putea aduce schimbări sustenabile, pe termen lung. 

Te vom încuraja să îți urmărești dezvoltarea personală și profesională prin training, programe de formare la job și studiu individual. Oferim moduri de lucru flexibile și experiența unei echipe dinamice și internaționale, care îşi propune să influențeze în bine viețile oamenilor.

Dorim ca British Council să fie un loc de muncă deschis și incluziv. Urmărim să creăm oportunități și să doborâm barierele pentru oricine, și cu atât mai mult pentru grupurile slab reprezentate. Ne asigurăm că nu există discriminare în procesele noastre de recrutare și selecție, management al performanței sau remunerație, și că promovarea și continuitatea în carieră sunt accesibile în mod echitabil în cadrul întregii organizații.

Posturi vacante

Commercial Support Analyst, EU

Scopul acestui rol este de a sprijini implementarea și monitorizarea strategiei comerciale prin extragerea datelor și stabilirea priorităților printr-o analiză a datelor care reunește informațiile de piață și performanța de afaceri/financiară.
Aplică aici până marți, 16 aprilie 2024.

Sales Team Assistant

Acest rol presupune furnizarea de servicii de înaltă calitate clienților interni și externi prin respectarea standardelor globale de excelență a serviciilor în vederea îndeplinirii obiectivelor financiare.
Aplică aici până luni, 29 aprilie 2024.

Academic Branch Coordinator

Sprijin academic pentru profesori, echipe de operațiuni, marketing și servicii pentru clienți, asigură resursele didactice adecvate, gestionează cinci profesori, predă până la 12 ore/săptămână și sprijină obiectivele mai largi ale British Council și misiunea sa culturală.
Aplică aici până marți, 7 mai 2024.

Hourly-paid teacher 1

În cadrul acestui rol, vei promova și asigura predarea de calitate și învățarea eficientă a limbii engleze în centrele British Council.
Aplică aici până sâmbătă, 31 august 2024.

Teaching Assistant

Centrul de limba engleză din București caută persoane entuziaste şi dedicate care să se alăture echipei ca asistenţi profesori în anul academic 2023-2024. Acest program destinat celor care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii în domeniul educațional, oferă oportunitatea de a înţelege mai bine practicile de predare comunicativă şi de a interacţiona cu copiii. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului. 

Pentru a aplica, te rugăm să completezi acest formular în limba engleză şi să-l trimiţi pe adresa: stefanadrian.nita@britishcouncil.org. Procesul de recrutare este continuu, prin urmare vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi. 

Politica de recrutare

Ne angajăm să respectăm politici și practici de egalitate, diversitate și incluziune în tot ceea ce facem și sprijinim toți angajații noștri pentru a ne asigura că aderă la acest angajament. Încurajăm aplicațiile din partea candidaților din grupuri subreprezentate, în special, dar nu exclusiv, pe motive de etnie și dizabilitate. Tuturor aplicanților cu dizabilități care îndeplinesc criteriile esențiale li se garantează un interviu și avem statut de Disability Confident Employer. Încurajăm discuțiile despre cerințe sau ajustări speciale pentru a permite oricui participarea și implicarea în munca și activitățile noastre.

Vezi politica noastră de șanse egale și diversitate.

Protecția copiilor și a adulților

Ne angajăm să protejăm copiii, tinerii și adulții cu care lucrăm.

Considerăm că toți copiii și adulții din întreaga lume merită să trăiască în medii sigure și au dreptul de a fi protejați de toate formele de abuz, maltratare și exploatare, după cum este prevăzut în articolul 19 UNCRC (Convenția Organizației Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului) 1989.

Vezi politica noastră cu privire la protecția copiilor și a adulților.

Link-uri externe