Oportunitati de angajare la British Council

Vino în echipa noastră și fii parte dintr-o organizație internațională activă în peste 100 de țări, care schimbă vieți în întreaga lume.

Lucrăm în două planuri – direct cu membrii societății, pentru un impact pozitiv în viețile lor, dar și cu guverne și parteneri pentru a putea aduce schimbări sustenabile, pe termen lung. 

Te vom încuraja să îți urmărești dezvoltarea personală și profesională prin training, programe de formare la job și studiu individual. Oferim moduri de lucru flexibile și experiența unei echipe dinamice și internaționale, care îşi propune să influențeze în bine viețile oamenilor.

Dorim ca British Council să fie un loc de muncă deschis și incluziv. Urmărim să creăm oportunități și să doborâm barierele pentru oricine, și cu atât mai mult pentru grupurile slab reprezentate. Ne asigurăm că nu există discriminare în procesele noastre de recrutare și selecție, management al performanței sau remunerație, și că promovarea și continuitatea în carieră sunt accesibile în mod echitabil în cadrul întregii organizații.

Posturi vacante

Teaching Assistants

Centrul de limba engleză din București caută persoane entuziaste şi dedicate care să se alăture echipei ca asistenţi profesori în anul academic 2021-2022. Acest program destinat celor care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii în domeniul educațional, oferă oportunitatea de a înţelege mai bine practicile de predare comunicativă şi de a interacţiona cu copiii. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului

Pentru a aplica, te rugăm să completezi acest formular în limba engleză şi să-l trimiţi pe adresa: coralia.radu@britishcouncil.roProcesul de recrutare este continuu, prin urmare vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi. 

Young Learner Support Officer

Centrul de limba engleză din București caută o persoană entuziastă și dedicată care să se alăture echipei în anul academic 2021-2022. Postul oferă ocazia dezvoltării abilităților de a lucra cu copiii și de a interacționa cu clienții. Ocazional, persoana ce ocupă postul poate fi invitată să lucreze cu echipa Centrului de limba engleză în alte activități și evenimente. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului

Pentru a aplica, te rugăm să completezi acest formular în limba engleză şi să-l trimiţi pe adresa: coralia.radu@britishcouncil.ro. Procesul de recrutare este continuu, prin urmare vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi.

Internship Trainee

Căutăm o persoană responsabilă și plină de entuziasm care să se alăture echipei noastre în calitate de Internship Trainee în București, Iași și Cluj-Napoca.
Aplică până vineri, 15 octombrie 2021. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului

Pentru a aplica, te rugăm să trimiți un CV și o scrisoare de motivație în limba engleză la contact@britishcouncil.ro pentru București, la bc.iasi@britishcouncil.ro pentru Iași și bc.cluj@britishcouncil.ro pentru Cluj-Napoca.

Politica de recrutare

British Council promovează o politică de șanse egale și diversitate. Acceptăm aplicații din partea tuturor sectoarelor comunității din România. Garantăm un interviu candidaților cu dizabilităţi, care îndeplinesc criteriile esențiale.

Vezi politica noastră de șanse egale și diversitate.

Protecția copilului

British Council consideră că toţi copiii sunt importanţi şi că fiecare copil contează peste tot în lume. Considerăm că avem o datorie fundamentală de a proteja toţi copiii implicaţi în activitatea noastră, faţă de abuzurile de orice fel. Realizăm acest lucru prin alinierea la legislaţia în domeniu din fiecare ţară în care activăm, cât şi prin aderarea la Convenţia Naţiunilor Unite cu privire la Protecţia Copilului (UNCRC) - 1989 ce reprezintă cadrul legal internaţional în ceea ce priveşte drepturile copiilor.

Vezi politica noastră cu privire la protecția copilului.

Link-uri externe