Oportunitati de angajare la British Council

Vino în echipa noastră și fii parte dintr-o organizație internațională activă în peste 100 de țări, care schimbă vieți în întreaga lume.

Lucrăm în două planuri – direct cu membrii societății, pentru un impact pozitiv în viețile lor, dar și cu guverne și parteneri pentru a putea aduce schimbări sustenabile, pe termen lung. 

Te vom încuraja să îți urmărești dezvoltarea personală și profesională prin training, programe de formare la job și studiu individual. Oferim moduri de lucru flexibile și experiența unei echipe dinamice și internaționale, care îşi propune să influențeze în bine viețile oamenilor.

Dorim ca British Council să fie un loc de muncă deschis și incluziv. Urmărim să creăm oportunități și să doborâm barierele pentru oricine, și cu atât mai mult pentru grupurile slab reprezentate. Ne asigurăm că nu există discriminare în procesele noastre de recrutare și selecție, management al performanței sau remunerație, și că promovarea și continuitatea în carieră sunt accesibile în mod echitabil în cadrul întregii organizații.

Posturi vacante

Exams and Customer Services Assistant - Iași

Scopul acestui rol este de a sprijini livrarea eficientă a examenelor într-o locație, precum și procesarea post-examen. Acest rol va contribui la rezolvarea riscurilor și problemelor, inclusiv comunicarea cu clienții direct sau prin intermediul serviciilor pentru clienți.
Aplică aici până sâmbătă, 10 decembrie 2022.

Business Development Network Manager

În calitate de Business Development Network Manager vei comunica și coordona proiectele și inițiativele echipei centrale într-o rețea globală de echipe și părți interesate pentru a asigura înțelegerea și conformitatea activă; vei monitoriza progresul echipelor, îndeplinirea inițiativelor și perspectivelor de afaceri față de obiective, asigurând informații solide despre afacerile prioritare la nivel global.
Aplică aici până luni, 12 decembrie 2022.

Hourly-paid teacher 1

Dacă dorești să îmbini abilitățile de predare cu sprijinirea copiilor defavorizați, atunci aceasta este oportunitatea perfectă de angajare pe care o cauți!
Aplică aici până sâmbătă, 31 decembrie 2022.

Internship Trainees

Căutăm 2 candidați responsabili și plini de entuziasm care să se alăture echipei noastre în calitate de Internship Trainees în București și Cluj-Napoca.
Aplică până joi, 5 ianuarie 2023. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului

Pentru a aplica, te rugăm să trimiți un CV și o scrisoare de motivație în limba engleză la contact@britishcouncil.ro pentru București și bc.cluj@britishcouncil.ro pentru Cluj-Napoca.

Teaching Assistant

Centrul de limba engleză din București caută persoane entuziaste şi dedicate care să se alăture echipei ca asistenţi profesori în anul academic 2022-2023. Acest program destinat celor care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii în domeniul educațional, oferă oportunitatea de a înţelege mai bine practicile de predare comunicativă şi de a interacţiona cu copiii. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului. 

Pentru a aplica, te rugăm să completezi acest formular în limba engleză şi să-l trimiţi pe adresa: stefanadrian.nita@britishcouncil.org. Procesul de recrutare este continuu, prin urmare vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi. 

Supraveghetor Examene

Căutăm persoane calificate și responsabile care să se alăture echipei noastre de supraveghetori examene. Acest rol va implica menținerea integrității și reputației British Council și a diferitelor comisii de examinare, asigurarea că testele sunt livrate la standardele prescrise de către serviciul de clienți, securitate și administrare.

Colaboratorii noștri trebuie să aibă drept de muncă în România și pot fi din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, dar aplicațiile de oriunde din România sunt binevenite.

Dacă ești interesat și îndeplinești cerințele din fișa postului, te invităm să trimiți CV-ul detaliat prin e-mail la adresa roxana.siru@britishcouncil.ro.

Dacă ești selectat, British Council îți va solicita 3 referințe profesionale de la persoanele cu care ai lucrat.

Tehnician IT Examene

Căutăm entuziaști calificați corespunzător care să se alăture echipei noastre de tehnicieni IT. Acest rol va presupune furnizarea de asistență tehnică de prim nivel pentru infrastructura IT utilizată în testarea computerizată într-unul din centrele noastre din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Colaboratorii noștri trebuie să fie înregistrați ca freelanceri în România și să poată emite facturi.

Dacă ești interesat și îndeplinești cerințele din fișa postului, te invităm să trimiți CV-ul detaliat prin e-mail la adresa roxana.siru@britishcouncil.ro.

Dacă ești selectat, British Council îți va solicita 3 referințe profesionale de la persoanele cu care ai lucrat.

Politica de recrutare

Ne angajăm să respectăm politici și practici de egalitate, diversitate și incluziune în tot ceea ce facem și sprijinim toți angajații noștri pentru a ne asigura că aderă la acest angajament. Încurajăm aplicațiile din partea candidaților din grupuri subreprezentate, în special, dar nu exclusiv, pe motive de etnie și dizabilitate. Tuturor aplicanților cu dizabilități care îndeplinesc criteriile esențiale li se garantează un interviu și avem statut de Disability Confident Employer. Încurajăm discuțiile despre cerințe sau ajustări speciale pentru a permite oricui participarea și implicarea în munca și activitățile noastre.

Vezi politica noastră de șanse egale și diversitate.

Protecția copiilor și a adulților

Ne angajăm să protejăm copiii, tinerii și adulții cu care lucrăm.

Considerăm că toți copiii și adulții din întreaga lume merită să trăiască în medii sigure și au dreptul de a fi protejați de toate formele de abuz, maltratare și exploatare, după cum este prevăzut în articolul 19 UNCRC (Convenția Organizației Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului) 1989.

Vezi politica noastră cu privire la protecția copiilor și a adulților.

Link-uri externe