Oportunitati de angajare la British Council

Vino în echipa noastră și fii parte dintr-o organizație internațională activă în peste 100 de țări, care schimbă vieți în întreaga lume.

Lucrăm în două planuri – direct cu membrii societății, pentru un impact pozitiv în viețile lor, dar și cu guverne și parteneri pentru a putea aduce schimbări sustenabile, pe termen lung. 

Te vom încuraja să îți urmărești dezvoltarea personală și profesională prin training, programe de formare la job și studiu individual. Oferim moduri de lucru flexibile și experiența unei echipe dinamice și internaționale, care îşi propune să influențeze în bine viețile oamenilor.

Dorim ca British Council să fie un loc de muncă deschis și incluziv. Urmărim să creăm oportunități și să doborâm barierele pentru oricine, și cu atât mai mult pentru grupurile slab reprezentate. Ne asigurăm că nu există discriminare în procesele noastre de recrutare și selecție, management al performanței sau remunerație, și că promovarea și continuitatea în carieră sunt accesibile în mod echitabil în cadrul întregii organizații.

Posturi vacante

Profesor de engleză

Este șansa ta să faci parte din echipa noastră de profesori de limba engleză! British Council construiește conexiuni, înțelegere și încredere între oamenii din Marea Britanie și din alte țări prin artă, cultură, educație și limba engleză. Pornește acum în cea mai frumoasă aventură educațională alături de noi!
Aplică aici până vineri, 20 mai 2022.

Exams Resource Deployment Assistant

Echipa Departamentului Examene din Iași recrutează pentru postul Exams Resource Deployment Assistant. Scopul acestui rol este de a ajuta la planificarea și urmărirea cerințelor de capacitate pentru examene față de cererea de predare către echipele de testare pentru livrare.
Aplică aici până sâmbătă, 21 mai 2022.

Exams Coordinator (Test Day, CMR & Post Exam Processing and B2B support)

Pornește în aventura vieții tale profesionale cu British Council! Scopul acestui rol este de a coordona livrarea eficientă a examenelor într-o locație, precum și procesarea post-examen. Acest rol va sprijini angajamentul, relația și performanța personalului din centrele de examinare înainte și în ziua testării.
Aplică aici până sâmbătă, 21 mai 2022.

Regional Senior Marketing Manager English

Acest rol presupune planificarea, livrarea și evaluarea strategiilor regionale de marketing pentru produsele de predare și centrele de predare din regiune. Regional Senior Marketing Manager English va juca un rol proactiv în dezvoltarea limbii engleze în regiune, inclusiv în planificarea afacerilor, și va lucra îndeaproape cu colegii din marketing din întreaga regiune pentru a asigura alinierea și îndeplinirea obiectivelor comune.
Aplică aici până duminică, 22 mai 2022.

Teaching Operations Coordinator

Alătură-te echipei nostre în calitate de Teaching Operations Coordinator! Acest rol presupune coordonarea și sprijinirea logistică pentru a asigura buna desfășurare a operațiunilor de predare.
Aplică aici până duminică, 30 mai 2022.

Teaching Operations Assistant

Pornește în cea mai frumoasă aventură profesională alături de noi! În calitate de Teaching Operations Assistant vei oferi asistență și sprijin pentru a asigura buna desfășurare a operațiunilor de predare.
Aplică aici până duminică, 30 mai 2022.

Corporate Services Officer

Corporate Services Officer (CSO) coordonează detaliile de execuție a furnizării de servicii pentru contractele corporative și conduce sarcinile de management financiar față de clienții noștri corporativi din sectoarele B2B, B2G și B2I.
Aplică aici până miercuri, 1 iunie 2022.

HR Advisor

Descoperă mai multe despre noua poziție din organizația noastră dacă ești pasionat de HR!

HR Advisor va ajuta la asigurarea că serviciile de resurse umane furnizate în țară sunt aliniate cu politicile și procesele globale și că reflectă cele mai bune practici locale pentru a menține calitatea și eficiența operațiunilor British Council.
Aplică aici până miercuri, 1 iunie 2022.

Young Learner Support Officer

Centrul de limba engleză din București caută o persoană entuziastă și dedicată care să se alăture echipei în anul academic 2021-2022. Postul oferă ocazia dezvoltării abilităților de a lucra cu copiii și de a interacționa cu clienții. Ocazional, persoana ce ocupă postul poate fi invitată să lucreze cu echipa Centrului de limba engleză în alte activități și evenimente. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului

Pentru a aplica, te rugăm să completezi acest formular în limba engleză şi să-l trimiţi pe adresa: stefanadrian.nita@britishcouncil.org. Procesul de recrutare este continuu, prin urmare vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi.

Teaching Assistants

Centrul de limba engleză din București caută persoane entuziaste şi dedicate care să se alăture echipei ca asistenţi profesori în anul academic 2021-2022. Acest program destinat celor care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii în domeniul educațional, oferă oportunitatea de a înţelege mai bine practicile de predare comunicativă şi de a interacţiona cu copiii. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului. 

Pentru a aplica, te rugăm să completezi acest formular în limba engleză şi să-l trimiţi pe adresa: stefanadrian.nita@britishcouncil.org. Procesul de recrutare este continuu, prin urmare vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi. 

Supraveghetor Examene

Căutăm persoane calificate și responsabile care să se alăture echipei noastre de supraveghetori examene. Acest rol va implica menținerea integrității și reputației British Council și a diferitelor comisii de examinare, asigurarea că testele sunt livrate la standardele prescrise de către serviciul de clienți, securitate și administrare.

Colaboratorii noștri trebuie să fie înregistrați ca freelanceri în România și să poată emite facturi. Aceștia pot fi din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, dar aplicațiile de oriunde din România sunt binevenite.

Dacă ești interesat și îndeplinești cerințele din fișa postului, te invităm să trimiți CV-ul detaliat prin e-mail la adresa roxana.siru@britishcouncil.ro.

Dacă ești selectat, British Council îți va solicita 3 referințe profesionale de la persoanele cu care ai lucrat.

Tehnician IT Examene

Căutăm entuziaști calificați corespunzător care să se alăture echipei noastre de tehnicieni IT. Acest rol va presupune furnizarea de asistență tehnică de prim nivel pentru infrastructura IT utilizată în testarea computerizată într-unul din centrele noastre din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Colaboratorii noștri trebuie să fie înregistrați ca freelanceri în România și să poată emite facturi.

Dacă ești interesat și îndeplinești cerințele din fișa postului, te invităm să trimiți CV-ul detaliat prin e-mail la adresa roxana.siru@britishcouncil.ro.

Dacă ești selectat, British Council îți va solicita 3 referințe profesionale de la persoanele cu care ai lucrat.

Politica de recrutare

Ne angajăm să respectăm politici și practici de egalitate, diversitate și incluziune în tot ceea ce facem și sprijinim toți angajații noștri pentru a ne asigura că aderă la acest angajament. Încurajăm aplicațiile din partea candidaților din grupuri subreprezentate, în special, dar nu exclusiv, pe motive de etnie și dizabilitate. Tuturor aplicanților cu dizabilități care îndeplinesc criteriile esențiale li se garantează un interviu și avem statut de Disability Confident Employer. Încurajăm discuțiile despre cerințe sau ajustări speciale pentru a permite oricui participarea și implicarea în munca și activitățile noastre.

Vezi politica noastră de șanse egale și diversitate.

Protecția copiilor și a adulților

Ne angajăm să protejăm copiii, tinerii și adulții cu care lucrăm.

Considerăm că toți copiii și adulții din întreaga lume merită să trăiască în medii sigure și au dreptul de a fi protejați de toate formele de abuz, maltratare și exploatare, după cum este prevăzut în articolul 19 UNCRC (Convenția Organizației Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului) 1989.

Vezi politica noastră cu privire la protecția copiilor și a adulților.

Link-uri externe