Oportunitati de angajare la British Council

Vino în echipa noastră și fii parte dintr-o organizație internațională activă în peste 100 de țări, care schimbă vieți în întreaga lume.

Lucrăm în două planuri – direct cu membrii societății, pentru un impact pozitiv în viețile lor, dar și cu guverne și parteneri pentru a putea aduce schimbări sustenabile, pe termen lung. 

Te vom încuraja să îți urmărești dezvoltarea personală și profesională prin training, programe de formare la job și studiu individual. Oferim moduri de lucru flexibile și experiența unei echipe dinamice și internaționale, care îşi propune să influențeze în bine viețile oamenilor.

Dorim ca British Council să fie un loc de muncă deschis și incluziv. Urmărim să creăm oportunități și să doborâm barierele pentru oricine, și cu atât mai mult pentru grupurile slab reprezentate. Ne asigurăm că nu există discriminare în procesele noastre de recrutare și selecție, management al performanței sau remunerație, și că promovarea și continuitatea în carieră sunt accesibile în mod echitabil în cadrul întregii organizații.

Posturi vacante

Sales Account Manager

Sales Account Manager (SAM) va fi responsabili pentru activitatea pe un teritoriu clar definit. Acesta va juca un rol cheie în sprijinirea și stimularea creșterii comerciale a vânzărilor către clienții corporativi din acel teritoriu.
Aplică aici până duminică, 4 august 2024.

Commercial Support Analyst, EU

Scopul acestui rol este de a sprijini implementarea și monitorizarea strategiei comerciale. Acesta mai presupune stabilirea deciziilor și priorităților de afaceri printr-o analiză perspicace a datelor care reunește informațiile de piață și performanța de afaceri/financiară.
Aplică aici până duminică, 18 august 2024.

Exams Planning & Scheduling Coordinator

Alătură-te echipei noastre în calitate de Exams Planning & Scheduling Coordinator! Acest rol presupune gestionarea și monitorizarea planului la cerințele în schimbare, privind umplerea capacității de testare, eficacitatea planificării, productivitate și costuri de deservire. 
Aplică aici până miercuri, 21 august 2024.

Hourly-paid teacher 1

În cadrul acestui rol, vei promova și asigura predarea de calitate și învățarea eficientă a limbii engleze în centrele British Council.
Aplică aici până sâmbătă, 31 august 2024.

Sales & CS Branch Coordinator

British Council caută Sales & CS Branch Coordinator care să asigure susținerea activității de vânzări pentru noua noastră filială Cotroceni One (1 poziție) și City Gate (poziția a doua) și să se asigure că sunt îndeplinite cerințele clienților prin folosirea celor mai bune practici și standarde.
Aplică aici până sâmbătă, 31 august 2024.

Exams Coordinator Test Day, CMR, Post Exam Processing

Scopul acestui rol este de a coordona livrarea eficientă a examenelor într-o locație, precum și procesarea post-examen. Rolul va coordona și escalada, acolo unde este necesar, riscurile sau rezolvarea problemelor, inclusiv coordonarea comunicării cu clienții direct sau prin intermediul serviciilor pentru clienți.
Aplică aici până duminică, 1 septembrie 2024.

Teaching Assistant

Centrul de limba engleză din București caută persoane entuziaste şi dedicate care să se alăture echipei ca asistenţi profesori în anul academic 2023-2024. Acest program destinat celor care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii în domeniul educațional, oferă oportunitatea de a înţelege mai bine practicile de predare comunicativă şi de a interacţiona cu copiii. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului. 

Pentru a aplica, te rugăm să completezi acest formular în limba engleză şi să-l trimiţi pe adresa: stefanadrian.nita@britishcouncil.org. Procesul de recrutare este continuu, prin urmare vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi. 

Cereri de oferte

Cerere de propunere (RFP): Servicii de curățenie și produse de curățare

British Council Romania dorește să contracteze un furnizor pentru servicii de curățenie și produse de curățenie. Contractul va avea o durată de 2 ani cu posibilitate de prelungire cu încă un an. Află mai multe despre licitație și despre cum poți trimite o propunere https://in-tendhost.co.uk/britishcouncil.

Termenul limită pentru clarificări: 22 iulie 2024 (23.59 ora României)
Data limită pentru depunerea răspunsurilor: 5 august 2024 (23.59 ora României

Politica de recrutare

Ne angajăm să respectăm politici și practici de egalitate, diversitate și incluziune în tot ceea ce facem și sprijinim toți angajații noștri pentru a ne asigura că aderă la acest angajament. Încurajăm aplicațiile din partea candidaților din grupuri subreprezentate, în special, dar nu exclusiv, pe motive de etnie și dizabilitate. Tuturor aplicanților cu dizabilități care îndeplinesc criteriile esențiale li se garantează un interviu și avem statut de Disability Confident Employer. Încurajăm discuțiile despre cerințe sau ajustări speciale pentru a permite oricui participarea și implicarea în munca și activitățile noastre.

Vezi politica noastră de șanse egale și diversitate.

Protecția copiilor și a adulților

Ne angajăm să protejăm copiii, tinerii și adulții cu care lucrăm.

Considerăm că toți copiii și adulții din întreaga lume merită să trăiască în medii sigure și au dreptul de a fi protejați de toate formele de abuz, maltratare și exploatare, după cum este prevăzut în articolul 19 UNCRC (Convenția Organizației Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului) 1989.

Vezi politica noastră cu privire la protecția copiilor și a adulților.

Link-uri externe