Oportunitati de angajare la British Council

Vino în echipa noastră și fii parte dintr-o organizație internațională activă în peste 100 de țări, care schimbă vieți în întreaga lume.

Lucrăm în două planuri – direct cu membrii societății, pentru un impact pozitiv în viețile lor, dar și cu guverne și parteneri pentru a putea aduce schimbări sustenabile, pe termen lung. 

Te vom încuraja să îți urmărești dezvoltarea personală și profesională prin training, programe de formare la job și studiu individual. Oferim moduri de lucru flexibile și experiența unei echipe dinamice și internaționale, care îşi propune să influențeze în bine viețile oamenilor.

Dorim ca British Council să fie un loc de muncă deschis și incluziv. Urmărim să creăm oportunități și să doborâm barierele pentru oricine, și cu atât mai mult pentru grupurile slab reprezentate. Ne asigurăm că nu există discriminare în procesele noastre de recrutare și selecție, management al performanței sau remunerație, și că promovarea și continuitatea în carieră sunt accesibile în mod echitabil în cadrul întregii organizații.

Posturi vacante

Customer Services Sales Consultant

Alătură-te echipei noastre în calitate de Customer Services Sales Consultant! În cadrul acestui rol, vei oferi suport administrativ echipei de vânzări și management clienților și Centrului de predare în furnizarea de servicii de înaltă calitate. 
Aplică aici până marți, 3 octombrie 2023.

Assistant Regional Business Assurance Lead, EU, UK & Americas

În cadrul acestui rol, vei oferi consiliere cu privire la cerințele corporative și ale organismelor de reducere a riscurilor pentru toate produsele/examenele din regiuni, ceea ce avea ca obiectiv principal îmbunătățirea managementului de risc.
Aplică aici până miercuri, 4 octombrie 2023.

Supraveghetor Examene

Căutăm persoane calificate și responsabile care să se alăture echipei noastre de supraveghetori examene. Acest rol va implica menținerea integrității și reputației British Council și a diferitelor comisii de examinare, asigurarea că testele sunt livrate la standardele prescrise de către serviciul de clienți, securitate și administrare.

Colaboratorii noștri trebuie să aibă drept de muncă în România și pot fi din Iași și Cluj-Napoca.

Dacă ești interesat și îndeplinești cerințele din fișa postului, te invităm să trimiți CV-ul detaliat prin e-mail la adresa roxana.siru@britishcouncil.ro până la data de 8 octombrie 2023.

Dacă ești selectat, British Council îți va solicita 3 referințe profesionale de la persoanele cu care ai lucrat.

Cluster Business Officer- Black Sea & Wider Europe Cluster

Rolul definește și asigură un plan pentru atingerea obiectivelor de afaceri. Lucrează îndeaproape cu operațiunile, monitorizează și evaluează performanța lunar/trimestrial/anual, identificând strategii de abordare a subperformanței.
Aplică aici până joi, 12 octombrie 2023.

Hourly-paid teacher 1

Dacă îți place să predai și să lucrezi alături de copii, te așteptăm în echipa noastră în calitate de Hourly-paid teacher 1! În acest rol, vei asigura predarea de calitate și învățarea eficientă a limbii engleze.
Aplică aici până duminică, 15 octombrie 2023.

Coordinator Primary

În cadrul acestui rol vei susține strategia internațională a centrului de predare prin:

  • predarea limbii engleze la cele mai înalte standarde ELT
  • sporirea reputației British Council ca autoritate mondială în ELT
  • dezvoltarea profesională continuă și schimbul de bune practici

Aplică aici până duminică, 15 octombrie 2023.

Customer Services Advisor

Acest rol presupune asistența și gestionarea întrebărilor față în față, prin telefon sau e-mail din partea clienților despre produsele pe care le furnizăm. Coordonarea înscrierilor la examene, cursuri de engleză și alte produse British Council, asigurând totodată servicii profesionale de înaltă calitate și că toate politicile noastre sunt respectate.
Aplică aici până marți, 31 octombrie 2023.

Teaching Operations Coordinator

Alătură-te echipei noastre în calitate de Teaching Operations Coordinator! În cadrul acestui rol, vei coordona și sprijini logistic pentru a asigura buna funcționare a centrului de predare.
Aplică aici până marți, 31 octombrie 2023.

Teaching Assistant

Centrul de limba engleză din București caută persoane entuziaste şi dedicate care să se alăture echipei ca asistenţi profesori în anul academic 2023-2024. Acest program destinat celor care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii în domeniul educațional, oferă oportunitatea de a înţelege mai bine practicile de predare comunicativă şi de a interacţiona cu copiii. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului. 

Pentru a aplica, te rugăm să completezi acest formular în limba engleză şi să-l trimiţi pe adresa: stefanadrian.nita@britishcouncil.org. Procesul de recrutare este continuu, prin urmare vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi. 

Tehnician IT Examene

Căutăm entuziaști calificați corespunzător care să se alăture echipei noastre de tehnicieni IT. Acest rol va presupune furnizarea de asistență tehnică de prim nivel pentru infrastructura IT utilizată în testarea computerizată într-unul din centrele noastre din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Colaboratorii noștri trebuie să fie înregistrați ca freelanceri în România și să poată emite facturi.

Dacă ești interesat și îndeplinești cerințele din fișa postului, te invităm să trimiți CV-ul detaliat prin e-mail la adresa roxana.siru@britishcouncil.ro.

Dacă ești selectat, British Council îți va solicita 3 referințe profesionale de la persoanele cu care ai lucrat.

Politica de recrutare

Ne angajăm să respectăm politici și practici de egalitate, diversitate și incluziune în tot ceea ce facem și sprijinim toți angajații noștri pentru a ne asigura că aderă la acest angajament. Încurajăm aplicațiile din partea candidaților din grupuri subreprezentate, în special, dar nu exclusiv, pe motive de etnie și dizabilitate. Tuturor aplicanților cu dizabilități care îndeplinesc criteriile esențiale li se garantează un interviu și avem statut de Disability Confident Employer. Încurajăm discuțiile despre cerințe sau ajustări speciale pentru a permite oricui participarea și implicarea în munca și activitățile noastre.

Vezi politica noastră de șanse egale și diversitate.

Protecția copiilor și a adulților

Ne angajăm să protejăm copiii, tinerii și adulții cu care lucrăm.

Considerăm că toți copiii și adulții din întreaga lume merită să trăiască în medii sigure și au dreptul de a fi protejați de toate formele de abuz, maltratare și exploatare, după cum este prevăzut în articolul 19 UNCRC (Convenția Organizației Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului) 1989.

Vezi politica noastră cu privire la protecția copiilor și a adulților.

Link-uri externe