Oportunitati de angajare la British Council

Vino în echipa noastră și fii parte dintr-o organizație internațională activă în peste 100 de țări, care schimbă vieți în întreaga lume.

Lucrăm în două planuri – direct cu membrii societății, pentru un impact pozitiv în viețile lor, dar și cu guverne și parteneri pentru a putea aduce schimbări sustenabile, pe termen lung. 

Te vom încuraja să îți urmărești dezvoltarea personală și profesională prin training, programe de formare la job și studiu individual. Oferim moduri de lucru flexibile și experiența unei echipe dinamice și internaționale, care îşi propune să influențeze în bine viețile oamenilor.

Dorim ca British Council să fie un loc de muncă deschis și incluziv. Urmărim să creăm oportunități și să doborâm barierele pentru oricine, și cu atât mai mult pentru grupurile slab reprezentate. Ne asigurăm că nu există discriminare în procesele noastre de recrutare și selecție, management al performanței sau remunerație, și că promovarea și continuitatea în carieră sunt accesibile în mod echitabil în cadrul întregii organizații.

Posturi vacante

Customer Services Advisor

Scopul acestui rol este de a oferi clienților interni și externi servicii de înaltă calitate care să răspundă nevoilor acestora și să permită British Council să-și atingă obiectivele, oferind un serviciu integrat de înaltă calitate, primitor și eficient.
Aplică aici până duminică, 2 octombrie 2022.

Teaching Operations Assistant 1

Alătură-te echipei noastre în calitate de Teaching Operations Assistant! În cadrul acestui rol, vei coordona și sprijini logistic pentru a asigura buna desfășurare a operațiunii de predare.
Aplică aici până duminică, 2 octombrie 2022.

Exams Coordinator Test Day, CMR, Post Exam Processing

Acest rol va sprijini angajamentul, relația și performanța sesiunilor de examinare și a personalului, inclusiv acționând ca punct de contact principal, înainte și în ziua testării. Rolul va coordona, acolo unde este necesar, riscurile sau rezolvarea problemelor, comunicarea cu clienții direct sau prin intermediul serviciilor pentru clienți.
Aplică aici până miercuri, 5 octombrie 2022.

Exams Planning & Scheduling Coordinator

Scopul acestui rol este de a traduce cererea convenită în cerințe de capacitate/resurse pentru locații și materiale de testare. De asemenea, Exams Planning & Scheduling Coordinator va gestiona, monitoriza și adapta planul la cerințele în schimbare, privind umplerea capacității, eficiența planificării, utilizarea, productivitatea și costul.
Aplică aici până miercuri, 5 octombrie 2022.

Internship Projects

Echipa noastră caută 2 interni pasionați și implicați care să lucreze la departamentul de Proiecte de Artă, Educație & Implicare în comunitate. Rolul lor va fi să ofere suport echipei noastre care coordonează proiecte educaționale și culturale. Ne dorim ca unul dintre internii recrutați să aibă abilități digitale și să poată dezvoltă conținut pentru materialele noastre de comunicare, iar celălalt să aibă abilități de organizare. Credem în cooperarea orizontală în echipă, așa că apreciem și încurajăm creativitatea și găsirea de soluții în mod colectiv.

Rolul va fi remunerat cu un salariu net lunar de 1229 RON și implică dedicarea a 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămâna timp de 6 luni. Una dintre poziții poate implica 100% muncă de la distanță, iar pentru cealaltă 50% poate fi de la distanță și 50% presupune prezența la biroul nostru din București. Pentru a aplica te rugăm să trimiți un CV (în română sau engleză) și o scrisoare de intenție de maximum o pagină în limba engleză la adresa contact@britishcouncil.ro, cu subiectul e-mailului “Intern for Projects”. Pentru mai multe detalii poți consulta fișa postului.

Aplică pentru acest rol până duminică, 16 octombrie 2022.

Teaching Assistant

Centrul de limba engleză din București caută persoane entuziaste şi dedicate care să se alăture echipei ca asistenţi profesori în anul academic 2022-2023. Acest program destinat celor care lucrează sau intenţionează să lucreze cu copii în domeniul educațional, oferă oportunitatea de a înţelege mai bine practicile de predare comunicativă şi de a interacţiona cu copiii. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți fișa postului. 

Pentru a aplica, te rugăm să completezi acest formular în limba engleză şi să-l trimiţi pe adresa: stefanadrian.nita@britishcouncil.org. Procesul de recrutare este continuu, prin urmare vor fi contactaţi numai candidaţii selectaţi. 

Supraveghetor Examene

Căutăm persoane calificate și responsabile care să se alăture echipei noastre de supraveghetori examene. Acest rol va implica menținerea integrității și reputației British Council și a diferitelor comisii de examinare, asigurarea că testele sunt livrate la standardele prescrise de către serviciul de clienți, securitate și administrare.

Colaboratorii noștri trebuie să fie înregistrați ca freelanceri în România și să poată emite facturi. Aceștia pot fi din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, dar aplicațiile de oriunde din România sunt binevenite.

Dacă ești interesat și îndeplinești cerințele din fișa postului, te invităm să trimiți CV-ul detaliat prin e-mail la adresa roxana.siru@britishcouncil.ro.

Dacă ești selectat, British Council îți va solicita 3 referințe profesionale de la persoanele cu care ai lucrat.

Tehnician IT Examene

Căutăm entuziaști calificați corespunzător care să se alăture echipei noastre de tehnicieni IT. Acest rol va presupune furnizarea de asistență tehnică de prim nivel pentru infrastructura IT utilizată în testarea computerizată într-unul din centrele noastre din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Colaboratorii noștri trebuie să fie înregistrați ca freelanceri în România și să poată emite facturi.

Dacă ești interesat și îndeplinești cerințele din fișa postului, te invităm să trimiți CV-ul detaliat prin e-mail la adresa roxana.siru@britishcouncil.ro.

Dacă ești selectat, British Council îți va solicita 3 referințe profesionale de la persoanele cu care ai lucrat.

Politica de recrutare

Ne angajăm să respectăm politici și practici de egalitate, diversitate și incluziune în tot ceea ce facem și sprijinim toți angajații noștri pentru a ne asigura că aderă la acest angajament. Încurajăm aplicațiile din partea candidaților din grupuri subreprezentate, în special, dar nu exclusiv, pe motive de etnie și dizabilitate. Tuturor aplicanților cu dizabilități care îndeplinesc criteriile esențiale li se garantează un interviu și avem statut de Disability Confident Employer. Încurajăm discuțiile despre cerințe sau ajustări speciale pentru a permite oricui participarea și implicarea în munca și activitățile noastre.

Vezi politica noastră de șanse egale și diversitate.

Protecția copiilor și a adulților

Ne angajăm să protejăm copiii, tinerii și adulții cu care lucrăm.

Considerăm că toți copiii și adulții din întreaga lume merită să trăiască în medii sigure și au dreptul de a fi protejați de toate formele de abuz, maltratare și exploatare, după cum este prevăzut în articolul 19 UNCRC (Convenția Organizației Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului) 1989.

Vezi politica noastră cu privire la protecția copiilor și a adulților.

Link-uri externe