Imagine: IELTS o femeie uitându-se în jos

ATENȚIE!

Ni s-a adus la cunoștință existența unor website-uri fraudulente care pretind să fie website-urile de înregistrare British Council IELTS. Vă rugăm să luați aminte că aceste website-uri nu sunt asociate cu noi sub nici o formă. De asemenea, nu suntem în nici un fel responsabili de conținutul de pe aceste website-uri. 

Pentru a vă asigura că detaliile dumneavoastră sunt în siguranță, vă rugăm să vă rezervați testul accesând link-ul de înregistrare de pe acest website sau de pe website-ul oficial TakeIELTS.

Înainte de a introduce datele personale, vă rugăm să vă asigurați că folosiți sistemul nostru de înscrieri online securizat. Puteți face asta prin a vă asigura că adresa web este în formatul “https://”. De asemenea, website-urile fraudulente vor folosi cel mai probabil o scriere incorectă în adresa web, așa că verificați că “British Council” este scris corect.

Dacă nu sunteți siguri, vă rugăm să folosiți acest link pentru a vă înscrie la testul IELTS

_____________________

IELTS (International English Language Testing System) este cel mai popular test de limba engleză din lume. Mai mult de 2,9 milioane de teste sunt susținute anual.

Testul IELTS îți poate crea noi oportunități – te poate ajuta să locuiești, să studiezi și să lucrezi în lumea întreagă. Mai mult de 10 000 de organizații din 140 de țări acceptă testul IELTS, inclusiv organizații guvernamentale, academice sau instituții de angajare.

IELTS este singurul test de limba engleză care este acceptat cu scopul de imigrare de către toate țările care cer un test de limbă.

Dacă aplici pentru un permis de rezidență sau de muncă în Marea Britanie, IELTS se află pe lista testelor de limba engleză acceptate. Poți afla mai multe despre asta în secțiunea „IELTS pentru vize și imigrare în Marea Britanie”.

Înscrie-te la IELTS acum.

British Council is a proud co-owner of IELTS.

În această secțiune