Agenţi educaţionali

Training pentru Agenți

Încă din 2006, British Council oferă cu succes cursuri de formare pentru agenți educaționali, în vederea obținerii certificării recunoscute la nivel internațional.

Programul de Training pentru Agenți a fost dezvoltat de British Council pentru a oferi cunoștințe cuprinzătoare referitoare la sistemul de educație britanic, informații specifice studiului și traiului în Marea Britanie. Participarea în cadrul programului permite o promovare eficientă a oportunităților de studiu în Marea Britanie, oferind acces la resurse, informații de calitate, servicii disponibile pentru potențialii studenți internaționali.

Beneficiile participării la cursurile British Council sunt:

  • accesul la programul de dezvoltare profesională continuă derulat de British Council și recunoașterea acestuia la nivel internațional
  • obținerea  unei certificări recunoscute în rândul instituțiilor de educație din Marea Britanie
  • oportunitatea de a avea statutul de agent educațional la nivel avansat și de a fi inclus în lista agenților certificați de British Council  

Fii la curent cu noile sesiuni

Curs online gratuit Study UK 

În fiecare an, prin Study UK, organizăm un curs online (MOOC) gratuit, menit să îți ofere informații despre Marea Britanie ca destinație de studiu și ocazia să te alături unei comunități globale British Council. 

Cursul urmărește etapele pe care le parcurge un student, de la decizia de a-și alege domeniul de studiu, până la sprijinul de care are nevoie când începe să studieze și să locuiască în Marea Britanie, și acoperă:

  • Beneficiile studiului în Marea Britanie
  • Motivele pentru care studenții aleg să studieze în Marea Britanie
  • Definirea competențelor, cunoștințelor și responsabilităților necesare pentru a-i sprijini pe studenți
  • Înțelegerea modului în care universitățile britanice îi sprijină pe studenți
  • Resursele disponibile pentru a sprijini agenții, consultanții educaționali sau consilierii școlari.

Cursul se adresează în principal celor care oferă consultanță elevilor și studenților interesați să studieze în Marea Britanie, inclusiv agenților educaționali sau consilierilor școlari, dar și celor care sunt interesați să devină agenți. Modulele cursului pot fi utile și celor interesați să studieze în Marea Britanie.

Descoperă cursul online