IELTS One Skill Retake, image

Ce este IELTS One Skill Retake și cum funcționează?

IELTS One Skill Retake este o nouă opțiune concepută pentru a te ajuta să obții scorul dorit la test fără a reface întregul test. Dacă dorești să îți îmbunătățești scorul la o abilitate de testare, poți relua oricare dintre cele patru secțiuni IELTS – Ascultare, Citire, Scriere sau Vorbire.

Avantajele IELTS One Skill Retake

  • Concentrează-te pe o singură abilitate: Dacă nu te-ai descurcat bine la primul test, One Skills Retake îți oferă o a doua șansă de a demonstra nivelul tău de engleză și îmbunătăți scorul la o secțiune fără a fi nevoie să susții din nou testul complet. Economisește timp și bani, reluând doar partea din test legată de o singură abilitate, mai degrabă decât să îți testezi din nou toate cele patru abilități.
  • Susține un test: IELTS One Skill Retake urmărește același format și calendarul ca și testul IELTS obișnuit. Acest lucru înseamnă că vei fi familiarizat cu testul. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la pregătirea pentru un nou examen sau de a învăța diferite tipuri de sarcini.
  • Primește un nou formular de raport de testare: Vei primi un nou Test IELTS Report Form (Formular de raport de testare) cu scorul obținut la testul IELTS One Skill Retake. Acesta include, de asemenea, scorurile de la testul inițial și un scor general CEFR. Rezultatele vor fi valabile timp de doi ani de la data testului original, pe care o vei putea găsi pe Formularul de Raport de Testare.
  • Punctajele obținute la testul inițial vor rămâne aceleași: Nu se va produce nicio modificare a celorlalte punctaje obținute la testul inițial. Iar după ce ai primit rezultatele, poți să folosești scorul original, dacă dorești.

Cum te înscrii la IELTS One Skill Retake

  • Te poți înscrie la test dacă ai terminat recent un test IELTS complet pe calculator.
  • De asemenea, trebuie să fi primit rezultatele de la un centru de testare care oferă IELTS One Skill Retake.
  • Poți relua o singură dată o abilitate pentru fiecare test original și trebuie să susții One Skill Retake în termen de 60 de zile de la testul original.
  • Pentru a rezerva One Skill Retake, trebuie doar să te conectezi la portalul Test Taker și vei vedea rezultatele IELTS. Dacă dorești să îmbunătățești un rezultat, click pe butonul „Retake” pentru abilitățile pe care dorești să le reiei.

Link-uri externe