Te poți programa online pentru a susţine testul IELTS cu noi.

Programează-te pentru testul IELTS

Programează-te pentru a susţine testul IELTS for UKVI

Înainte de a te programa pentru test

  1. Asigură-te că ai asupra ta un act de identitate valid  (pașaport sau buletin), deoarece va trebui să încarci o fotocopie clară a acestuia atunci când te vei programa pentru test.
    Te rugăm să reții că toți candidații cu vârsta sub 18 ani trebuie să prezinte și un consimțământ scris al părintelui sau al tutorelui pentru a se înscrie la test.
  2. Descarcă și citește documentul Informații pentru candidați, care conține informații importante despre formatul testului, despre tipurile de întrebări și despre rezultatele testelor. Te rugăm să reții că IELTS nu este recomandat pentru persoanele sub 16 ani. 
  3. Achită testul. Poți plăti pentru test fie prin sistemul nostru de înregistrare online, prin transfer bancar sau în numerar la Banca Transilvania. În câmpul de descriere a tranzacției te rugăm să treci: Numele complet / IELTS Reference Number.
  4. După efectuarea plății, te rugăm să ne trimiți dovada plății la ielts@britishcouncil.ro în termmen de 2 zile de la înscriere. Dacă intenţionezi să decontezi taxa de examen la compania ta, te rugăm să iei în considerare că facturile sunt emise doar la cerere, în termen de maximum 30 de zile de la data efectuării plății.

Confirmarea datei testului IELTS

După ce îți rezervi locul, vei primi un prim e-mail care include și numărul IELTS Reference Number necesar pentru a accesa portalul de pregătire online. Te rugăm să te asiguri că treci adresa de e-mail corectă când faci rezervarea testului.

Odată ce documentele de înscriere și plata sunt acceptate, vei primi un nou e-mail de confirmare care include și codurile de acces online la cursul gratuit Road to IELTS

Te rugăm să ai în vedere că aplicațiile incomplete pot fi anulate. 

Cu cinci zile lucrătoare înaintea probei scrise a testului IELTS vei primi un e-mail cu detalii despre ora de începere a testului, locația, precum și ziua în care ai programată proba de vorbire (Speaking). 

Proba de vorbire poate avea loc în aceeași zi cu celelalte probe sau într-o altă zi, cu cel mult 7 zile înainte sau după ziua principală de testare.