Este important să citești și să accepți termenii și condițiile atunci când te înregistrezi pentru test. Poți să descarci informațiile și de pe website-ul Take IELTS.

Vei găsi termenii și condițiile și în broșura Informații pentru candidați.

Termenii și condițiile conțin informații importante, inclusiv detalii despre:

  • regulile pe care trebuie să le respecți
  • măsurile de precauție luate pe parcursul desfășurării testului
  • procesul de obținere a rezultatelor
  • procesul de anulare
  • modul în care folosim datele tale

Dacă susții IELTS Online, ți se va cere să prezinți actul de identitate la începutul fiecărei secțiuni de testare.

Atunci când semnezi declarația din formularul de înscriere sau când bifezi termenii și condițiile din formularul online, confirmi faptul că ai citit și că ai înțeles termenii și condițiile IELTS și că ești de acord să le respecți. 

Important

Dacă ai sub 18 ani, părintele sau tutorele legal trebuie să completeze și să semneze formularul de consimțământ pentru participarea ta la testul IELTS. Te rugăm să scanezi formularul completat și semnat și să ni-l trimiți la ielts@britishcouncil.ro.

Ca o măsură suplimentară de siguranță, toți candidații vor fi fotografiați de către personalul administrativ IELTS în ziua testului. Te rugăm să te asiguri că citești instrucțiunile pe care le primești după înscrierea la test. 

IELTS protejează candidații și organizațiile care acceptă rezultatele IELTS. Dacă suspectezi orice practici neregulamentare sau frauduloase, te rugăm să le raportezi la IELTS.investigations@britishcouncil.org