IELTS – International English Language Testing System – este cel mai popular test de limbă engleză din lume. A fost dezvoltat de câțiva dintre cei mai importanți experți din lume în evaluarea limbilor străine și evaluează toate competențele necesare în limba engleză - citire, scriere, ascultare și vorbire.

Testul reflectă modul în care vei folosi limba engleză pentru a studia, a lucra și a trăi într-un mediu anglofon. Poți susține testul la oricare dintre centrele noastre oficiale de testare din întreaga lume. 

Studiază, lucrează și locuiește în altă țară 

Testul IELTS este acceptat de peste 11.000 de organizații din peste 140 de țări, în momentul de față având peste 1.600 de centre de examinare în întreaga lume. Printre aceste organizații se numără guverne, instituții de învățământ și angajatori, dintre care 3.000 se află doar în S.U.A. 

Îți va fi mai ușor să ajungi acolo unde dorești

În cele mai multe țări în care engleza este limba principală, vei avea nevoie de o dovadă a competențelor tale în această limbă, pentru a putea candida la posturi în companii şi pentru a te putea înscrie la universități.

Dovedește-ți competențele lingvistice în țara natală

Certificarea competențelor de limba engleză cu ajutorul testului IELTS te poate ajuta să obții un post mai bun sau o promovare chiar în țara ta.

Dorești să emigrezi?

Rezultatele la testul IELTS te vor ajuta să îndeplinești exigențele serviciilor de imigrare. Toate autoritățile de imigrare care solicită un test de limbă engleză vor accepta testul IELTS. 

Alege traseul IELTS care ți se potrivește

De la programare până la obținerea rezultatelor, poți alege traseul IELTS care ți se potrivește