Te rugăm să completezi câmpurile de mai jos pentru a ne trimite un mesaj.

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.

British Council colectează informațiile tale personale pentru a permite oricăror solicitări care apar în urma completării acestui formular să fie procesate, incluzând contactarea ta pentru a avansa solicitarea; nu vom transmite aceste informații nimănui altcuiva. Prin apăsarea butonului “Trimite solicitarea” confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile British Council (contract). 

Protecția Datelor

British Council respectă legislația de protecție a datelor din Marea Britanie și din alte țări care întrunesc standardele acceptate internațional.

Ai dreptul de a cere o copie a informațiilor pe care le deținem despre tine, precum și dreptul de a ne solicita să corectăm orice erori în aceste informații. Dacă ai orice îngrijorări în privința modului în care am folosit informațiile tale personale, ai de asemenea dreptul de a face o plângere la autoritățile responsabile cu protecția datelor.

Pentru informații detaliate, te rugăm să verifici secțiunea privind confidențialitatea de pe website-ul nostru sau să contactezi cel mai apropiat centru British Council. Vom păstra datele tale timp de 1 an de la momentul colectării lor.