British Council Office
©

Mat Wright

Bine ai venit la British Council România!

Suntem aici pentru a conecta oamenii din Marea Britanie și din România, cu ajutorul schimburilor culturale și educaționale. Țelul nostru este de a aduce o contribuție pozitivă ambelor țări. Reușim să facem asta în mai multe feluri: oferind sprijin celor care învață limba engleză, dar și celor care o predau; facilitând schimbul de cunoștințe în artă; prin cooperare în educație și știință. 

Cu ajutorul unei rețele extinse de parteneri, reușim să dezvoltăm activități în multe locuri din România. Avem trei birouri permanente în București, Cluj-Napoca și Iași. Oferim, de asemenea, o varietate de resurse de învățare online, care poti fi accesate de oriunde te-ai afla. 

British Council a fost fondat în anul 1934 ca organizația oficială a Marii Britanii pentru relații culturale. Suntem activi în România încă din anul 1938. De-a lungul anilor, am construit parteneriate între cele mai importante și influente instituții din România și Marea Britanie, în domeniul limbii engleze, al educației, al societății civile și al artei. Mii de oameni au beneficiat de oportunități de învățare și experiențe interculturale în tot acest timp. Continuăm să creăm noi parteneriate și oportunități de învățare și credem că astfel de eforturi joacă un rol esențial în construirea unor relații excelente între cele două țări. 

Considerăm angajamentul nostru pentru egalitate, diversitate și incluziune ca fiind unul dintre principalele motive pentru reușita noastră și suntem dornici de a împărtăși din experiența și expertiza noastră partenerilor și clienților din România. 

Sperăm să creăm o oportunitate și pentru tine. Poți folosi acest website pentru a afla mai multe despre munca noastră și despre cum te putem ajuta să-ți construiești propria legătură cu Marea Britanie/România. 

Andrew Glass OBE,

Directorul British Council România

Vezi și