Cunoaște o parte din membrii echipei de management a British Council România.

Portrait photo of Andrew Glass

Andrew Glass OBE

Country Director, British Council Romania

Cu o istorie profesională alături de British Council de peste 30 de ani, Andrew Glass OBE a lucrat în Thailanda, Spania, Italia, Slovenia, Germania, Marea Britanie, Serbia, Muntenegru și Kuweit. Are un master în lingvistică aplicată și predarea limbii engleze de la Aston University și o diplomă în management de la Henley Management School (University of Reading). Andrew crede cu convingere în puterea relațiilor culturale și educaționale de a apropia oamenii și țările.

Chris Holmes

Christopher Holmes

English Cluster Lead Romania, Bulgaria, Ucraina, Georgia, British Council Romania

Christopher Holmes conduce activitatea British Council de predare a limbii engleze în România, Bulgaria, Ucraina și Georgia. Profesor cu experiență, formator de cadre didactice, manager și lider, a lucrat în 9 țări de pe 3 continente de-a lungul carierei sale, iar acesta este cel de-al patrulea rol al său în British Council, după roluri în Bulgaria și Ucraina.  

 

Roxana Ene

Head of Examinations Business Development, British Council Romania

Roxana Ene lucrează în Departamentul de Examene din 2009. În rolul actual, combinația dintre vânzări, gestionarea conturilor și marketing este rețeta unei funcții care o face să se trezească dimineața și să vină la serviciu cu plăcere. Mai mult de atât, datorită domeniului în care activează British Council și a experienței sale anterioare în vânzarea de programe academice companiilor, are o experiență vastă de lucru cu un public divers.