Cunoaște o parte din membrii echipei de management a British Council România.

Kevin McLaven

Kevin McLaven

Director English Language Services

Am preluat rolul de Director English Language Services în 2017 și sunt responsabil de toate activitățile de predare a limbii engleze în România. Am început să lucrez pentru British Council ca profesor în Egipt, în 1988, și de atunci am avut roluri de conducere pentru departamentele de Engleză și Examene în Tunisia, Yemen, Arabia Saudită, Coreea de Sud, India și Hong Kong. Recent, am fost director în Punjab, Pakistan, unde am condus proiectul pentru redeschiderea bibliotecilor British Council.

Zoltan Popescu

Zoltan Popescu

Country Exams Manager and Finance Manager

Fac parte din echipa British Council din iulie 2012. Noul rol a reprezentat o provocare ținând cont de experiența mea anterioară în sectorul bancar, însă este foarte captivant. Sunt Country Exams Manager și Finance Manager iar aceste două activități mă mențin entuziast și alert. Țelul meu este să dezvolt piața examenelor și parteneriatele strategice.
Îmi iubesc profesia și echipa, și sunt dispus să investesc toate resursele disponibile pentru a-mi atinge țelul.

Nicoleta Irimia

Nicoleta Irimia

Centre Manager, Iasi

Am început să lucrez la British Council Iași în 2003 pe poziția de Customer Services Coordinator și am devenit Centre Manager în 2010. Engleza este punctul central al muncii mele întrucât mă ocup de administrarea examenelor internaționale (IELTS, Cambridge English, APTIS, ACCA), de cursurile de engleză, formarea profesorilor și de parteneriatele cu școli și universități.
În afara serviciului, îmi place să ma uit la filme cu tematică socială și, mai recent, să călăresc.

Dan Andone

Dan Andone

Centre Manager Cluj-Napoca

M-am alăturat echipei British Council Cluj-Napoca în iulie 2013 ca Centre Manager, având o experiență anterioară în finanțe și strângere de fonduri. Încă de la început a fost o experiență continuă de învățare. În fiecare zi am ocazia de a face ceea ce îmi place cel mai mult: să interacționez cu oamenii și îi ajut să își îndeplinească obiectivele de limba engleză. 
În timpul meu liber gătesc pentru familie și prieteni, sau merg cu bicicleta pe dealurile din apropiere.

Roxana Ene

Roxana Ene

Exams Business Development Manager

Lucrez în Departamentul de Examene din 2009. Rolul meu este captivant și provocator în același timp. Combinația dintre vânzări, gestionarea conturilor și marketing este rețeta unei funcții care mă face să mă trezesc dimineața și să vin la serviciu cu plăcere. Mai mult de atât, datorită domeniului în care activează British Council și a experienței mele anterioare în vânzarea de programe academice companiilor, am dobândit o experiență vastă de lucru cu un public divers.

Alexandra Daringa

Alexandra Daringa

Project Manager

M-am alăturat de curând echipei British Council București și sunt în mod constant plăcut surprinsă de persoanele pe care le întâlnesc. În ultimii șapte ani am ocupat diferite poziții în marketing care m-au adus aici. Rolul meu constă în gestionarea activităților noastre la bibliotecă, incluzând cluburile de conversație în limba engleză pentru copii și adulți.
Când nu sunt la birou, îmi place să îmi petrec timpul cu prietenii și să studiez design interior, un hobby foarte drag mie.

Laura Calin

Laura Călin

Customer Services Manager

Ceea ce îmi place cel mai mult la munca mea este interacțiunea cu oamenii - clienți și colegi. British Council are unul dintre cele mai înalte standarde din lume în ceea ce privește relațiile cu clienții și acest lucru mă face să mă implic și mai mult în rolul meu. Printre pasiunile mele se numără cititul, deserturile sofisticate și drumețiile.