Cunoaște o parte din membrii echipei de management a British Council România.

Chris Holmes

Christopher Holmes

Director English Language Services, British Council Romania

Am preluat rolul de Director English Language Services la sfârșitul anului 2020 și sunt responsabil pentru activitatea British Council de predare a limbii engleze din România, precum și supravegherea predării în mai multe țări din regiune. Profesor cu experiență, formator de cadre didactice, manager și lider, am lucrat în 9 țări de pe 3 continente de-a lungul carierei mele, iar acesta este cel de-al treilea rol al meu în British Council, după roluri în Bulgaria și Ucraina.  

 

Roxana Ene

Head of Business Development, Examinations Services, British Council Romania

Lucrez în Departamentul de Examene din 2009. Rolul meu este captivant și provocator în același timp. Combinația dintre vânzări, gestionarea conturilor și marketing este rețeta unei funcții care mă face să mă trezesc dimineața și să vin la serviciu cu plăcere. Mai mult de atât, datorită domeniului în care activează British Council și a experienței mele anterioare în vânzarea de programe academice companiilor, am dobândit o experiență vastă de lucru cu un public divers.

Dan Andone

Dan Andone

Centre Manager Cluj-Napoca

M-am alăturat echipei British Council Cluj-Napoca în iulie 2013 ca Centre Manager, având o experiență anterioară în finanțe și strângere de fonduri. Încă de la început a fost o experiență continuă de învățare. În fiecare zi am ocazia de a face ceea ce îmi place cel mai mult: să interacționez cu oamenii și îi ajut să își îndeplinească obiectivele de limba engleză. 
În timpul meu liber gătesc pentru familie și prieteni, sau merg cu bicicleta pe dealurile din apropiere.