EnglishScore Tutors for teens, image

Meditații online de Engleză concepute pentru a ajuta copilul dumneavoastră să-și atingă întregul potențial

EnglishScore Tutors este platforma British Council pentru meditații individuale, destinată adolescenților între 13 și 17 ani. Toți meditatorii noștri dețin o calificare didactică și au ani de experiență în predarea sesiunilor individuale online.

 • Consolidați încrederea și abilitățile de Engleză ale copilului dumneavoastrăcu sesiuni distractive în care poate învăța în propriul său ritm.
 • Sesiunile sunt personalizate în funcție de nivelul, nevoile și obiectivele copilului dumneavoastră, iar dumneavoastră puteți verifica notițele și vocabularul din toate sesiunile anterioare.
 • Copilul dumneavoastrăîși maximizează timpul de vorbire și are cele mai bune șanse de a-și dezvolta fluența.
 • Planificați sesiunile în jurul programului dumneavoastrăși al copilului - sesiunile sunt disponibile 24/7, astfel încât să poată veni la clase la momentele potrivite pentru ei.

Stăpâniți o gamă completă de abilități pentru a susține viitorul lor

Copilul dumneavoastră și meditatorul decid pe ce să se concentreze, iar zonele de îmbunătățire ale copilului dumneavoastrăvor fi identificate și dezvoltate prin metode de predare captivante. Fiecare sesiune este predată folosind subiecte relevante de care adolescenții sunt interesați să vorbească, contribuind la dezvoltarea unui interes autentic pentru limba Engleză și la îmbunătățirea perspectivelor lor de carieră în viitor.

 • Vor stăpâni punctele gramaticale care sunt acoperite în școală și va dezvolta abilitățile de înțelegere.
 • Vor îmbunătăți încrederea în vorbirea limbii Engleze atât în formatul de conversație, cât și în cel de prezentare.
 • Vor exersa engleza din viața reală cu subiecte interesante despre care adolescenții sunt cu adevărat încântați să vorbească.
 • Se vor pregăti pentru teste și examene de Engleză, fie pentru scopuri școlare, fie pentru certificare.
 • Și multe altele!

Învățare flexibilă

Potriviți aceste cursuri în jurul școlii, activităților de weekend și vacanțelor, astfel încât copilul dumneavoastră să poată învăța când este cel mai bine. Veți avea acces la un panou pentru a urmări progresul copilului în orice moment, unde puteți revedea și lecțiile anterioare.

Începeți cu 1€, apoi alegeți câte sesiuni aveți nevoie

Pentru a începe, procesul este rapid și nu necesită niciun angajament pe termen lung. Oferim o sesiune de introducere de 30 de minute în care puteți alege un tutor și puteți înțelege cum vor funcționa sesiunile și cum va interacționa tutorul cu copilul.

În sesiunea de introducere, puteți:

 • Alege un tutor cu care doriți ca copilul dumneavoastră să studieze.
 • Înțelege nivelul actual de limbă al copilului dumneavoastră și domeniile în care se poate îmbunătăți.
 • Obține un plan de învățare personalizat.

După această sesiune de introducere, puteți cumpăra un pachet de sesiuni. Indiferent dacă învață timp de 2 săptămâni sau pentru un semestru întreg, puteți găsi opțiunea potrivită.

Tutorii noștri înțeleg abilitățile necesare pentru a reuși și vor fi alături de dumneavoastră și de copil la fiecare pas.

Ce spun părinții noștri despre călătoria de învățare a copiilor lor cu noi

„Jo a susținut-o foarte bine pe Ioana (vârstă [15]), a făcut-o să se simtă încrezătoare și să se bucure de timpul petrecut împreună. Materialul trimis în avans a fost util. Mulțumesc!”

„Florentin are șansa să-și îmbunătățească engleza cu Johnathan înainte de a pleca în Marea Britanie. Johnathan l-a ajutat să capete încredere. L-a pregătit foarte bine pe Florentin. Mulțumesc, Johnathan.”

„Victoria a fost foarte interesată și foarte profesionistă. Fiul meu a crezut că ea este foarte cool și dorește să continue lecțiile cu ea.”

„Clasele ei o fac pe Maria să fie cu adevărat fericită. Sunt foarte încurajatoare.”