Site-uri LearnEnglish
Site-uri LearnEnglish

Descoperă selecția noastră de resurse online gratuite care te vor ajuta să înveți limba engleză.

Învață engleza prin intermediul activităților

Poți învăța engleza online cu ajutorul site-urilor gratuite pentru adulți puse la dispoziție de către British Council. Site-ul conține sute de pagini cu conținut audio, text sau video și peste 2.000 de exerciții interactive. Poți deveni membru și contribui la site, poți interacționa cu alți utilizatori și descărca resurse gratuite.

Site-ul LearnEnglish

Învață engleza cu ajutorul jocurilor

Învață engleza într-un mod distractiv, cu ajutorul jocurilor și al glumelor. Ai acces la sute de jocuri pentru toate gusturile, care te vor ajuta să exersezi limba engleză sau doar să te distrezi. Sutele de glume ilustrate te vor ajuta să te joci, să te relaxezi și să înveți.

Site-ul LearnEnglish: Fun & Games

Învață engleza cu ajutorul materialelor audio și video

Ți-am pregătit numeroase materiale audio și video pentru a practica limba engleză. Materialele includ povești audio, programe TV pentru învățarea limbii engleze produse împreună cu BBC și videoclipuri care te învață să folosești termenii corecți în situații diferite.

Site-ul LearnEnglish: Listen & Watch

Engleza pentru copii

LearnEnglish Kids este un site educațional distractiv pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani care învață engleza. Site-ul conține jocuri, cântece, povești, videoclipuri și un vocabular online, dar și o multitudine de activități menite să dezvolte abilitățile de scriere și citire. LearnEnglish Kids este util și pentru profesori și părinți, având sute de resurse gratuite și tipăribile, precum și o secțiune de ajutor pentru părinții care vor să își ajute copiii să învețe limba engleză în afara sălii de clasă.

Site-ul LearnEnglish Kids

Engleza pentru adolescenți

Ești un tânăr care învață engleza sau copiii tăi adolescenți studiază această limbă? Site-ul LearnEnglish Teens este conceput special pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani. Acesta conține exerciții pentru a exersa engleza, indicații pentru examene și ajutor cu gramatica și vocabularul limbii engleze, precum și activități, videoclipuri, jocuri și puzzle-uri amuzante.

Site-ul LearnEnglish Teens

Engleza pentru afaceri

Vorbești deja engleza, dar ai vrea să îţi îmbunătățești engleza pentru afaceri? Vrei să știi dacă nivelul cunoștințelor tale în engleza de afaceri este la un standard ridicat? Ai vrea să aplici la locuri de muncă internaționale unde engleza este utilizată în mediul de lucru? Noi avem resursele potrivite pentru a-ți îmbunătăți engleza pentru afaceri.

Site-ul LearnEnglish: Business & Work

Învață engleza prin intermediul fotbalului

Dacă înveți limba engleză și te interesează fotbalul, site-ul Premier Skills English te va ajuta să îți îmbunătățești engleza în timp ce afli mai multe despre cluburile și jucătorii din Premier League. Ai ocazia de a afla mai multe despre meciurile și regulile Premier League, de a te juca și rezolva quiz-uri.

Site-ul Premier Skills English