Ofertă specială - myClass Starter Pack

Alege myClass Starter Pack valabil o lună. Acest pachet include 8 lecții cu o durată de 90 de minute fiecare. Costul acestui pachet este de 625 lei. Ofertă disponibilă doar până la data de 28 februarie.


Un curs de limba engleză conceput pentru tine

MyClass este un curs de limba engleză flexibil, conceput de experții noștri în predare. Bucură-te de o călătorie de învățare personalizată, care te conectează la universul limbii engleze.

  • Accesează cele mai bune metode de învățare a limbii engleze: profesori în care poți avea încredere, metode cu rezultate dovedite și toată îndrumarea de specialitate de care ai nevoie.
  • Cursuri față în față pentru consolidarea încrederii: cursuri interactive cu accent pe comunicare pentru a dezvolta competențele de engleză de care ai nevoie în viața reală.
  • Studiază în timpul și în ritmul tău: folosește portalul web și aplicația MyClass pentru a rezerva lecțiile în funcție de oră, conținut sau profesor și reprogramează-le dacă apar modificări în programul tău.
  • Sprijin individual pentru cursanți: obține acces la feedback regulat, sesiuni de consiliere individuală și un plan de studiu personal care te poate ajuta să rămâi pe drumul cel bun.

Călătoria ta, expertiza noastră în limba engleză