La British Council, echipa noastră de profesori împărtășește o pasiune comună: împuternicirea elevilor de toate vârstele. Toți educatorii noștri dețin calificări CELTA și urmează o pregătire riguroasă. Unii se specializează în educația copiilor, în timp ce alții se remarcă în instruirea adulților.

Ceea ce ne diferențiază cu adevărat este angajamentul nostru comun față de excelență.

Profesorii noștri, indiferent de background-ul lor, aduc în clasă perspective și experiențe unice. În mediul nostru, calitatea învățării rămâne constantă, asigurând ca fiecare elev să primească cea mai bună educație posibilă.

Descoperă British Council, unde profesorii noștri își creează propriile povești, îmbogățind călătoria de învățare pentru toți.

Profesorii noștri

Profesor Adelina Maria Stanciu

Adelina a fost pasionată de limba engleză încă din școala primară. A studiat traducerea și interpretarea și este traducător certificat în domeniul juridic. Ea deține și certificatul CELTA. De asemenea, are experiență ca supraveghetor de examen, participând la organizarea și supravegherea examenelor Cambridge. Astfel, a fost martor la emoțiile candidaților și și-a dat seama cât de important este pentru elevi să aibă un mentor și un susținător, nu doar un profesor.

Profesor Ancuta Alexandrescu

Ancuța are licența în limba engleză și geografie, certificatul Cambridge CELTA, calificarea specialistului NILE în predarea tinerilor învățători și certificatul IHBET în predarea englezei de afaceri. Ea predă de peste 18 ani, la diferite niveluri, grupuri de vârstă și format de cursuri. Îi place să călătorească, să citească, să joace jocuri de societate și să petreacă zile liniștite cu familia și prietenii.

Profesor Andreea Elena Galateanu

Elena deține calificarea Cambridge CELTA pentru predarea limbii engleze și Certificatul IH. A predat copiilor și adolescenților. Lucrul ei preferat în predare este împlinirea de a-i vedea pe elevi învățând, dezvoltându-se și atingând obiectivele lor. Îi place să scrie, să citească și să călătorească.

Profesor Senior Andreea Iorga

Andreea predă din 2002. A lucrat cu toate grupurile de vârstă, dar s-a specializat în predarea elevilor din învățământul primar. Experiența sa include și managementul, formarea profesorilor și designul materialelor și cursurilor. Are o licență în filologie și un masterat, TESOL, CELTA, DELTA și certificate în predarea elevilor tineri și foarte tineri. Îi place să călătorească și să învețe lucruri noi.

Profesor Aniella Busila

Aniella a fost profesor timp de 20 de ani și deține o diplomă în limbi străine și o diplomă în limbi străine și calificările Cambridge English TKT, CELT-P, CELT-S și CELTA. A fost consultant educațional și asistent pentru Cambridge University Press and Assessment din 2009 și profesor pentru British Council din 2017. Îi place să prede adulții și să pregătească studenții pentru examenele Cambridge English. Este pasionată de psihologie și recunoscătoare că face ceea ce iubește.

Profesor Anna Taylor

Anna a predat engleza în Spania, Rusia și România. Se specializează în predarea copiilor mici (între 3 și 6 ani), îi place să descopere lucruri noi cu ei în clasă în timp ce îi ajută să se dezvolte! Este, de asemenea, un susținător entuziast al creării unui mediu de învățare incluziv și furnizării de sprijin pentru ca toți elevii să-și atingă potențialul. În timpul liber îi place să descopere Bucureștiul și să se bucure de dansul tap și tricotatul (dar nu în același timp).

Profesor Bianca-Natalia Ilie

Bianca este o profesoară calificată CELTA și are o pasiune profundă pentru limba engleză. A predat timp de câțiva ani, lucrând cu diferite grupuri, de la copii mici la adulți. Realizarea cea mai importantă pentru ea este progresul pe care îl fac elevii cu care lucrează în mod regulat. Ea combină prietenia, empatia, comunicarea și răbdarea cu metodele interactive de predare. În timpul liber, îi place să călătorească, să citească, să facă sală, să asculte muzică și să socializeze.

Profesor Camelia Raduta

Camelia a predat copiilor de la 11 ani în sus în Praga și în București. A absolvit CertTesol în Praga și și-a continuat dezvoltarea în workshop-uri și conferințe, inclusiv la Conferința Internațională privind Abordările Moderne în Învățarea și Predarea Limbilor în Praga. Ea se specializează în engleză generală și de afaceri, examene Cambridge și predarea englezei pentru scopuri specifice.

Profesor Cristiana Ciotaru

Cristiana are o licență în Administrare la Universitatea din București, certificatul CELTA și calificarea de specialist IHCYLT în predarea tinerilor. A lucrat în Resurse Umane timp de câțiva ani înainte de a deveni profesoară în 2019. Cristiana se bucură să citească, să picteze, să se bucure de soarele și marea verii. Îi place să-și petreacă timpul de calitate cu cei doi fii, să gătească împreună și să asculte muzică

Profesor Cristina Saba

Cristina aduce peste două decenii de experiență în cultivarea minților tinere. Deține un Certificat Tesol avansat specializat în Predarea Limbii Engleze pentru Tineri de la Ontesol, Canada, și a completat programul Nivelul 3 al Curriculumului Internațional pentru Grădinițe, Teorie și Aplicații în Copilărie, acreditat de AIM Middle East. Angajamentul ei este pentru o abordare holistică, conectând evaluarea la învățarea individualizată.