miercuri, 04 aprilie 2018

British Council București îi așteaptă pe părinți și copii la o serie lecții demonstrative, ateliere și prezentări interactive organizate marți, pe 10 aprilie, în cadrul evenimentului Open Day.

Evenimentul este gratuit și cuprinde o zi plină de activități distractive pentru părinți și copii cu vârste între 3 și 17 ani prin care aceștia pot afla mai multe despre activitatea British Council la 80 de ani de la înființarea centrului din România .

Vor avea loc prezentări pentru părinți și lecții demonstrative pentru copii în același timp, astfel încât cei mici să vadă cum se desfășoară cursurile, în timp ce părinții pot afla mai multe despre metodele de predare British Council. De asemenea, părinții vor putea cunoaște profesorii și vor afla cum să îi ajute pe cei mici să învețe limba engleză acasă. Adolescenții pot participa la o  sesiune informativă despre examene și viața de student în Marea Britanie, precum și la o ședință demonstrativă de dezbateri academice în limba engleză.

Pentru părinții cu copii între 3 și 12 ani programul include două sesiuni identice, între orele 12:00 - 14:00 sau 18:00 - 20:00, iar pentru părinții cu copii între 13 și 17 ani sau adolescenți peste 14 ani există o sesiune, organizată între 12:00 - 14:00.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să câștige și abonamente la biblioteca @British, locuri la programul de vară Summer in the City sau la atelierele de conversație în engleză BritTeen.

De 80 de ani, milioane de părinți din întreaga lume au încredere în noi și în metoda noastră de predare. Au încredere că, odată ce trec pragul nostru, copiiii vor învăța limba engleză cu plăcere, vor avea parte de cei mai buni profesori, vor fi în siguranță și se vor dezvolta frumos. Profesorii noștri urmăresc să creeze un mediu în care toți elevii să se simtă incluși și apreciați, cursurile încurajează creativitatea, gândirea critică și încrederea în sine a participanților, iar politica noastră de Protecție a Copilului este aliniată la cele mai înalte standarde internaționale” a declarat Kevin McLaven, Director English Language Services în cadrul British Council România.

Părinții și copiii care vor să afle mai multe despre oportunitățile care îi așteaptă la centrul British Council din București se pot înscrie la Open Day trimițând un e-mail la rsvpevents@britishcouncil.ro până pe data de 5 aprilie, în care să menționeze intervalul orar dorit, numele lor și al copiilor,  vârsta copiilor și datele de contact. Evenimentul este gratuit, dar locurile sunt limitate.

Notă pentru editori

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați:

Sonia Constantin

Digital Communications Manager
British Council România 
Calea Dorobanților nr. 14, București 

Tel:  021 307 9654 / 0723 694 775
sonia.constantin@britishcouncil.ro

Despre British Council

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale ce oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică ce se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic. 

British Council își desfășoară activitatea în România din 1938. În 2018 marcăm aniversarea a 80 de ani de la înființare printr-o serie de evenimente menite să celebreze relațiile și schimburile culturale dintre Marea Britanie și România.