By British Council Romania

04 iulie 2017 - 17:00

Activități de vară pentru copii în București

Vara a început și odată cu ea și planurile de vacanță. La bunci, la munte, la mare, ce activități de vară ai pregătit pentru copii tăi? În cazul în care ai decis să rămâneți în București, vă putem face trei recomandări: o săptămână de distracție și activități în limba engleză la Summer in the City, un parc de distracții în aer liber – Divertiland Water Park și un festival de muzică potrivit pentru întreaga familie –Summer Well.

Summer in the City

Summer in the City este programul de vară pregătit de British Council pentru copiii cu vârste între 5 și 14 ani, care se desfășoară la Liceul Teoretic Național. De dimineață până seara, copiii pot explora o varietate de teme prin cursuri, jocuri, ateliere creative și sport, toate desfășurate în limba engleză. Fiecare modul durează o săptămână și puteți să alegeți dintre teme precum Invenții remarcabile, Supereroi, Muzica sau multe altele.

Ghid gratuit pentru procesul de învățare a limbii engleze de către copilul tău - Tot ce trebuie să știi pentru a-ți sprijini copilul în învățarea limbii engleze
Obține manualul

Divertiland Water Park 

Divertiland Water Park este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria de leisure & entertainment. Amplasat în zona Militari, este cel mai mare parc de distracții în aer liber din București, care în prezent oferă piscine cu o înaltă calitate a apei, tobogane, prima piscină cu valuri din București, o piscină olimpică pentru adulți, cea mai mare plajă cu nisip din București, singurul Lazy River din oraș, restaurante, pavilioane acoperite și zone speciale pentru copii.

Summer Well

Dacă vrei să mai scapi de căldura orașului și totuși nu vrei să stai la piscină, în weekendul 12-13 august vino la Summer Well, un festival de muzică potrivit pentru întreaga familie și dă-ți voie să te rătăcești printre zecile de suprize și activități care te așteaptă pe cele 25 de hectare ale Domeniului Știrbey din Buftea. Îi poți asculta live pe cei de la Interpol, Editors, Birdy sau The Kills sau te poți relaxa la un film pe pajiște. Iar dacă ești acolo, nu uita să treci și pe la cortul British Council, unde te așteptăm cu un lounge literar @British, pub quiz-uri organizate de profesorii noștri și multă distracție în limba engleză. 

Anunță-ne ce ai ales! Sau dacă ai alte recomandări, scrie-ne pe pagina de Facebook British Council Romania.