British Council Cluj recrutează examinatori cu rezidență în județele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj, Alba, Mures, Sibiu, Hunedoara, Caras Severin, Timis, Arad, Bihor, Bistrita Nasaud, Mehedinti, Gorj, Brasov, Harghita, în regim de colaborare pentru proba Speaking a examenelor Cambridge Assessment English. Examinatorii trebuie să fie înregistrați fiscal pe teritoriul Romaniei (sau în curs de înregistrare), ca PFA, AF, SA, SRL. 

Detalii

Locație România
Termen limită duminică, 01 decembrie 2019

Descrierea rolului

Mai jos sunt detaliate condițiile de lucru la centrul nostru în calitate de examinator al probei Speaking: 

1. Deoarece nu există un număr limitat de locuri pentru o sesiune de examen, toate sesiunile diferă în privința numărului de candidați. Prin urmare se poate întampla ca nu toți examinatorii să fie solicitați pentru o anumită sesiune. 

2. Sunteti rugat(ă) totuși să fiți disponibil(ă) în perioadele de examinare, care pot fi în timpul săptămânii sau la sfârșit de săptămână. Programarea anuală a examenelor este disponibilă începând cu finele lunii octombrie a anului anterior. 

3. Examinatorii sunt rugați adesea să călătorească. British Council decontează cheltuielile de călătorie și diurna. 

4. Pentru a vă păstra activ statutul de examinator este nevoie sa examinați, să fiți prezent(ă) la întâlnirile anuale de certificare și să efectuati o certificare online pe platforma Professional Support Network. 

5. Toți examinatorii sunt monitorizați și evaluați în mod constant de către liderul local Cambridge English. 

Vor fi procesate doar aplicațiile complete si relevante; vor fi contactați doar candidații selectați pentru interviu. Dacă sunteți acceptat(ă) și nu sunteți deja înregistrat(ă) fiscal (PFA, AF, SA, SRL), va fi nevoie să ne trimiteți dovada înregistrării înaintea primei întâlniri de certificare. 

 

Cum să aplici

Dacă sunteți interesat(ă) și îndepliniți cerințele minime menționate in documentul pdf de mai jos, sunteți invitat(ă) să trimiteți CV-ul la dan.andone@britishcouncil.ro nu mai târziu de 1 decembrie 2019. Copiile documentelor doveditoare (diplome sau certificate care să ateste: studii universitare absolvite, calificari TESOL și/sau experiență de predare) vor fi cerute candidaților selectați înainte de interviu.  

British Council iși rezervă dreptul de a cere referințe de ordin profesional de la foștii sau actualii dumneavoastră angajatori sau colaboratori. În acest sens, vă rugăm să oferiți datele de contact a trei persoane care pot oferi referințe pentru dumneavoastră.