Recrutăm profesori de limba engleză talentați și autonomi care să se alăture echipei noastre din București. Aceste poziții vor fi disponibile începând cu luna iulie sau cu luna septembrie 2015, în funcție de disponibilitatea candidatului și de nevoile clientului.

Detalii

Locație București
Salariu Plata/oră, în funcție de calificări și experiență
Termen limită duminică, 31 mai 2015

Descrierea rolului

Această poziţie presupune:

  • colaborarea strânsă cu un mentor pentru dezvoltarea abilităților de predare conform unui plan prestabilit;
  • promovarea și predarea limbii engleze la un standard de calitate foarte înalt, precum și o învățare eficientă a limbii engleze și o dezvoltare a abilităților prin intermediul limbii engleze;
  • susținerea scopurilor British Council și a misiunii sale de promotor al relațiilor culturale;
  • promovarea British Council România și a reputației sale, inclusiv a politicii British Council privind protecția copilului.

Cum să aplici

Profesorii de limba engleză trebuie să aibă un certificat care să ateste un nivel avansat de cunoștințe în limba engleză, C2 (ex.: Cambridge CPE sau IELTS Band 8.5), obținut în ultimii doi ani și, ideal, vor deține și certificarea Cambridge CELTA sau Trinity Certificate TEFL.
Pentru candidatul ideal, există posibilitatea ca British Council să ofere sponsorizare pentru finalizarea unui CELTA (sau echivalent) în vara 2015. Deoarece acesta este o poziţie ce urmăreşte acumularea de experiență, vom oferi un program de mentorat structurat pentru candidatul ideal (sau pentru candidații ideali), care include sprijin în ceea ce priveşte planificarea lecțiilor, observări la clasă și sesiuni de dezvoltare profesională.

Dacă te interesează această oportunitate, te rugăm să ne trimiţi un CV însoțit de o scrisoare de intenție și copii scanate ale calificărilor tale, la adresa de e-mail: contact@britishcouncil.ro.