Căutăm să recrutăm profesori talentați în regim part time, pentru a se alătura echipei noastre din București.

Detalii

Locație București
Salariu În funcție de calificări și experiență
Durată septembrie - iunie
Program de lucru Part-time
Termen limită joi, 10 septembrie 2020

Descrierea rolului

Rolul implică:

  • promovarea și asigurarea calității în predare și învățarea efectivă a limbii engleze și dezvoltarea abilităților prin engleză;
  • sprijinirea marilor obiective British Council și misiunea sa de dezvoltare a relațiilor culturale;
  • promovarea British Council Romania și a reputației British Council România, incluzând sprijinirea Politicii British Council de Protecție a Copilului.

Cum să aplici

Profesorii de limba engleză dețin diplomă de licență și certificarea CELTA/Trinity Cert TESOL/PGCE, precum și cel puțin doi ani de experiență în predare pentru copii și/sau adulți în urma calificării. Este necesar un nivel de limba engleză de nivel Proficient (CEFR C2). 

Pentru a putea colabora în regim part time cu British Council, este necesar să ai înființat un PFA sau un SRL.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să descărcați documentele Role Profile și British Council Behaviours and teaching skillsPentru a candida, vă rugăm să completați Application form și să îl transmiteți prin email la monika.zaczek@britishcouncil.ro

Vă rugăm să țineți cont că acceptăm doar aplicațiile care respectă instrucțiunile și formularul oficial de aplicare. Nu acceptăm CV-uri sau alte documente. Data limită pentru a aplica este 10 septembrie 2020. Data estimată de începere este septembrie 2020. 

Ca urmare a numărului mare de candidați, doar persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate.

Vă mulțumim pentru interes!

Accesează şi