Recrutăm profesori de limba engleză talentați care să se alăture echipei noastre din București. 

Detalii

Locație București
Salariu În funcție de calificare și experiență
Program de lucru Part time
Termen limită marți, 04 aprilie 2017

Descrierea rolului

Această poziţie presupune:

  • promovarea și predarea limbii engleze la un standard de calitate foarte înalt, precum și o învățare eficientă a limbii engleze și o dezvoltare a abilităților prin intermediul limbii engleze;
  • susținerea scopurilor British Council și a misiunii sale de promotor al relațiilor culturale;
  • promovarea British Council România și a reputației sale, inclusiv susținerea politicii British Council legată de protecția copilului.

Cum să aplici

Profesorii de limba engleză trebuie să dețină certificatul Cambridge CELTA sau Trinity Certificate TEFL și să facă dovada că au cel puțin doi ani de experiență de predare cu normă întreagă, ulterioară obținerii calificării, în predarea unei game diverse de cursuri de diferite niveluri, inclusiv experiență de predare a limbii engleze pentru copii și adulți. De asemenea, pentru a aplica la această poziție, ai nevoie de un certificat care să ateste nivelul avansat de cunoștințe de limba engleză, C2 (ex.: Cambridge CPE sau IELTS Band 8.5), certificat obținut în ultimii doi ani. 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să descărcați Role Profile (Fișa postului) şi British Council Behaviours and teaching skills. Pentru a aplica, vă rugăm să completaţi formularul de aplicaţie.

Acceptăm numai candidaturile care întrunesc cerinţele din pachetul oficial de recrutare. Nu acceptăm CV-uri sau alte documente.  

Vă rugăm să trimiteţi aplicaţia dumneavoastră la adresa monika.zaczek@britishcouncil.ro

Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 4 aprilie 2017. Doar persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate.

Vă mulţumim pentru interes!