Cursul English Online: alătură-te clasei online globale a British Council.

Te ajutăm să dobândești încredere și să îți îmbunătățești competențele de vorbire, citire, ascultare și scriere. Abonează-te acum. Fie că ești în căutarea unui curs privat sau a unui curs în grupuri mici, cu profesorii noștri de la British Council îți vei atinge obiectivele de limba engleză. Cursurile sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Cursurile noastre online respectă aceleași standarde înalte pentru care este cunoscut British Council, ceea ce îți permite să îți dezvolți competențele de limba engleză din confortul locuinței tale.

Personalizează-ți orarul și alege cursuri în funcție de obiectivele și interesele tale.

  • Poți învăța în grupuri mici sau în cursuri private individuale pentru a primi ajutor și atenție suplimentare.
  • Acces nelimitat la materiale și activități de învățare premium.
  • Primești un certificat pentru dobândirea competențelor British Council.
  • Acces la webinare de gramatică conduse de profesor (Live 25).

Ce vei învăța la cursul online

Cu ajutorul cursului English Online, îți poți stabili obiectivele de învățare și poți alege dintre diverse teme de lecții, de la limba engleză în scopuri profesionale la limba engleză de zi cu zi, pentru a-ți îmbunătăți gramatica, vorbirea, pronunția și multe altele.

  • Limba engleză pentru afaceri: dezvoltă-ți cariera învățând cum să comunici în limba engleză la locul de muncă.
  • Cursuri de limba engleză generală: dobândește o bază solidă în ceea ce privește competențele de vorbire, ascultare, citire și scriere.
  • Limba engleză socială: învață cum să interacționezi cu ceilalți în situații sociale, când călătorești și cum să comunici cu oamenii în limbajul de zi cu zi, în diverse situații.

Înscrie-te acum pentru a beneficia de două cursuri de probă gratuite în grup sau de o lecție privată!

Creează-ți un program de învățare flexibil și adaptat la bugetul și stilul tău de viață. Alege un plan de abonament și începe astăzi.

Argint Aur Platină
5 lecții / lună 10 lecții / lună 15 lecții / lună
lecții online | 55 de minute lecții online | 55 de minute lecții online | 55 de minute
învățare 100% online pe desktop / tabletă învățare 100% online pe desktop / tabletă învățare 100% online pe desktop / tabletă
Abonează-te azi
Abonează-te azi pentru o perioadă de probă gratuită Abonează-te azi pentru o perioadă de probă gratuită

Indiferent dacă ești începător sau avansat, cursurile noastre de limba engleză sunt concepute pentru toate nivelurile. Dacă nu ești sigur de nivelul tău actual, nu-ți face griji - poți susține un test de nivel gratuit cu English Online.

Link-uri externe