@British se redeschide la Biblioteca Metropolitană București

Din această toamnă, colecția @British se deschide pentru toți cititorii bucureșteni, în cadrul unui nou parteneriat cu Biblioteca Metropolitană București.

Astfel, te așteptăm să te bucuri gratuit de cele peste 10.000 de resurse în limba engleză ale bibliotecii @British în noua sa casă, la Biblioteca Metropolitană București.

Prin noul parteneriat, aducem împreună experiența British Council și a Bibliotecii Metropolitane în managementul programelor culturale și al bibliotecilor, pentru ca tu să te bucuri de acum încolo, nelimitat și gratuit, de colecția unică de resurse în limba engleză @British, și să explorezi literatura britanică și bucuria lecturii în limba engleză prin noi evenimente și programe culturale.

Noile sedii @British

Vei putea găsi materialele pentru copii la Biblioteca Metropolitană București, în filiala Ion Creangă, pe strada Christian Tell, nr 10, iar colecția pentru adulți, împreună cu materialele de pregătire pentru examene, în sediul central, Mihail Sadoveanu, pe strada Tache Ionescu, nr 4. Colecția de DVD-uri și audiobook-uri va fi disponibilă la Mediateca George Enescu, din Șos. Mihai Bravu, Nr. 4. În acest moment colecția este în proces de catalogare. O vei putea accesa doar în sălile de lectură. Va mai dura un pic până când vei putea împrumuta resursele.

Cum poți accesa colecția

Pentru a accesa colecția @Britsh din noua sa casă, ai nevoie doar de un abonament la Biblioteca Metropolitană București. Abonamentul este gratuit și îl poți activa la orice filială a Bibliotecii Metropolitane, doar cu buletinul. Vezi aici mai multe detalii.

În baza abonamentului, vei putea accesa atât colecția @British, cât și toate materialele disponibile la Biblioteca Metropolitană.

Evenimente @British

Pregătim noi evenimente în jurul colecției @British din noua sa locație la Biblioteca Metropolitană București. Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook  sau abonează-te la newsletter-ul  nostru.

Vezi și