Acesta este un curs de pregătire pentru examen. Oferă practica corespunzătoare celor patru componente ale examenului: Reading and Use of English, Listening, Speaking și Writing. De asemenea, oferă elevilor strategii și sfaturi despre cum să abordeze și să finalizeze cu succes sarcinile individuale. Strategiile se aplică în mod egal atât testului pe hârtie, cât și testului pe computer. Materialele utilizate în curs vor fi Pearson First Expert (ediția a 3-a). Pentru mai multe informații despre examen, vă rugăm să vizitați: http://www.cambridgeenglish.org/exams/advanced/

Acest curs va începe în martie 2024 pentru o perioadă de 10 săptămâni. În timpul acestui interval, veți beneficia de 30 de ore de pregătire pentru examenul B2 First (FCE).

Acest curs este destinat adolescenților cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, care doresc să susțină examenul B2 First (FCE).

Costul acestui curs este de 1,750 RON. Se aplică o reducere de 15% pentru toți elevii deja înscriși la cursurile Secondary.  Există opțiunea plății în două rate.

Cursanții B2 First (FCE) vor primi 10% discount pentru examenul B2 First (FCE)

Nivel

B2

Format Curs

10 săptămâni / 30 ore

Orar

În-persoană la Campusul Central Dorobanți, Vinerea de la 15:30 la 18:45

Preț

1,750 RON studenți noi

1,490 RON studenți deja înscriși la cursurile Secondary

Plata în rate disponibilă