Noul nostru curs British Council în care elevii de la învățământul secundar se bucură de o experiență internațională complet imersive.

Elevii noștri obțin abilități de limba engleză pentru o lume globală. Îi ajutăm să-și atingă întregul lor potențial și să vorbească engleza cu încredere.

Aceste clase online au loc împreună cu colegii British Council din alte țări europene. Elevii vin din: Bulgaria, Cehia, Franța, Georgia, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina și Ungaria. 

Cursul va ajuta copilul tău să descopere diferite culturi europene și să-și mărească conștientizarea asupra bogăției și diversității culturale. De asemenea, vor avea ocazia să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și să experimenteze un mediu cu adevărat internațional, care promovează utilizarea autentică a limbii engleze

Toate acestea se întâmplă într-un mediu prietenos și inclusiv, cu sprijin și atenție din partea profesorilor experți.

Rezervă un test de nivel

Nivelurile B1, B2, C1

Vârste 12-17

Cursuri bisăptămânale 3 - 14 iulie, 17 - 28 iulie

De luni până vineri 11:00 -13:10

Preț pe modul: 815 RON

Lecții online

Prezentarea cursului

Cursuri online​ Învățare ghidată Secondary Plus Lucru în echipă English Extra

2x60 min / zi

10 minute pauză

Activități suplimentare online în fiecare zi în British Council Centrul de învățare Activități motivante care permit cursanților să colaboreze la sarcini și proiecte în timp ce comunică în limba engleză​ Lucrați cu colegii de clasă la sarcini dinamice plăcute pentru a îmbunătăți vorbirea și rezolvarea problemelor​ Webinare gratuite. Activități Escape Room și Teste pentru a exersa limba engleză și a vă distra!

Vă recomandăm să faceți înscrierea cât mai curând posibil deoarece sunt puține locuri disponibile.

Rezervă un test de nivel

Acest curs construiește încrederea studenților de a comunica în limba engleză, în timp ce îi conectează cu alți cursanți din Europa.