Cursul British Council în care elevii de liceu se bucură de o experiență internațională complet imersivă! Elevii noștri dobândesc abilități în limba engleză pentru o lume globală. Îi ajutăm să-și atingă întregul potențial și să vorbească engleza cu încredere. Aceste cursuri online au loc împreună cu colegi de la British Council din alte țări din Europa. Elevii vin din: Bulgaria, Republica Cehă, Franța, Georgia, Grecia, Ungaria, Italia, Polonia, România, Slovacia, Spania și Ucraina. 

Cursul îi va ajuta pe copilul dumneavoastră să descopere diferite culturi europene și să-și crească conștientizarea asupra bogăției și diversității culturale. Ei vor avea, de asemenea, șansa de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a experimenta un mediu cu adevărat internațional care promovează utilizarea autentică a limbii engleze. 

Toate acestea se întâmplă într-un mediu prietenos și inclusiv, cu suport și atenție din partea profesorilor specializați.

Rezervă un test de nivel

 Format curs și preț

Nivel

 

Vârsta copilului

Cursuri bisăptămânale 

Preț

Format

B1, B2 și C1

 

12 - 17 ani

3 - 12 iulie & 15 - 26 iulie de la 11:00 la 13:10

840 RON

2x60 min / zi, 10 minute pauză, online pe Zoom - see va primi email cu link-ul aferent

Prezentarea cursului

Secondary Plus

Speak Out

English Extra

8 ore pe săptămână Activități motivate care permit elevilor să colaboreze la sarcini și proiecte în timp ce comunică în limba engleză

2 ore pe săptămână Dezvoltarea abilităților de comunicare, pronunție și imaginație lucrând împreună pentru a pregăti și juca roluri sau activități de improvisație

Escape Room pentru a practica engleza și pentru a te distra!

Miercuri după cursuri

Vă recomandăm să faceți înscrierea cât mai curând posibil deoarece sunt puține locuri disponibile.

Rezervă un test de nivel

Acest curs construiește încrederea studenților de a comunica în limba engleză, în timp ce îi conectează cu alți cursanți din Europa.