Soluția rapidă pentru a-ți testa aptitudinile

Alătură-te milioanelor de persoane din întreaga lume și susține testul EnglishScore pentru a-ți verifica talentul la limba engleză și îmbunătățește-ți scorul în doar 40 de minute. Poți să îți verifici nivelul, să partajezi rezultatele obținute cu prietenii și să cumperi un certificat.

De ce EnglishScore?

EnglishScore este un test rapid și precis care indică nivelul tău de cunoaștere a limbii engleze. Testul evaluează nivelul tău la gramatică, vocabular, citire și ascultare, și poate fi utilizat in vederea autoperfecționării, dovedirii nivelului tău unui angajator și pregătirii unui test precum IELTS.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ENGLISHSCORE

Descarcă aplicația – ai nevoie de un telefon Android cu o cameră și un microfon funcționale. Realizează un test în mai puțin de 40 de minute. Obții scorul imediat.

DESPRE TESTUL ENGLISHSCORE

Testul acordă un scor sub formă de procente pentru fiecare dintre cele patru aptitudini. Nivelul tău este evaluat între A2 (Elementar) și C1 (Avansat) în baza CEFR (Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi).

DUPĂ FINALIZAREA TESTULUI, VEI PUTEA:

  • accesa rezultatele tale într-un explorator interactiv
  • cumpăra un certificat pentru publicarea rezultatelor tale
  • încărca certificatul tău în LinkedIn sau transmite o copie a acestuia angajatorului
  • verifica evoluția ta dacă te pregătești pentru un examen
  • explora alte cursuri, folosind recomandările de studiu personalizate.

VALOARE ADĂUGATĂ PRIN SUSȚINEREA ENGLISH SCORE

Vei avea ocazia să cumperi un certificat care dovadește unui angajator nivelul tău.

De asemenea, pe baza rezultatelor obținute, testul EnglishScore îți va recomanda cursurile British Council pentru a putea, ulterior, să îți dezvolți aptitudinile de limbă engleză.