Abordare personalizată – oricând ai nevoie

Perfecționează-ți cunoștințele de limba engleză în mod distractiv și interactiv, cu ajutorul excelentului nostru serviciu de meditații individuale, conceput pentru a răspunde cerințelor tale. Oricând dorești să-ți îmbunătățești engleza, profesorii noștri te vor ajuta să reusești, activând ca îndrumători, antrenori și ghizi.

Ce înseamnă EnglishScore Tutors?

EnglishScore Tutors este un serviciu de meditații individuale, care oferă lecții de engleză individuale, timp de 30 de minute, cu profesori acreditați de British Council. Fie că înveți engleza pentru carieră, dezvoltare personală sau călătorie, EnglishScore Tutors este un mod distractiv și interactiv de a-ți dezvolta aptitudinile de care ai nevoie.

Profesorii noștri sunt calificați la cele mai înalte standarde și vor dezvolta împreună cu tine un plan de studiu concentrat pe atingerea scopurilor tale. În calitate de mentori, aceștia vor găsi un ritm și o abordare care funcționează pentru tine. Sesiunile sunt conversaționale, menite să te facă să vorbești cu încredere.

Învățare personalizată, flexibilă

Sesiunile noastre individuale sunt total adaptate nevoilor tale; alege o temă sau o aptitudine pe care dorești să o îmbunătățești, sau selectează dintr-un plan de învățare. Dacă nu ești sigur/ă, poți obține recomandări personalizate din partea profesorului tău. După fiecare lecție, profesorul îți va împărtăși un comentariu detaliat referitor la progresul tău privind vorbirea în engleză.

Profesorii noștri sunt disponibili 24/7 – inclusiv în zilele de weekend și sărbători – deci, poți să îți planifici lecții atunci când îți convine.

Pentru început

Nu este necesar să descarci nimic. Tot ce îți trebuie este un computer, Google Chrome, o cameră web, un microfon și o conexiune la internet.

După prima ta lecție, vei primi acces la un plan de învățare complet personalizat – inclusiv lecții de gramatică și de vorbire – pe care să lucrezi împreună cu profesorul tău. Poți rezerva alte sesiuni de 30 de minute cu profesorul tău în pachete de 3, 10 sau 20 de sesiuni.

Învață de la cei mai buni

Profesorii noștri sunt pregătiți în mod special pentru a înțelege care sunt aptitudinile de limba engleză de care ai nevoie pentru a avea succes în ceea ce-ți propui să realizezi. Fiecare profesor este calificat pentru a preda și a lucrat în diferite contexte profesionale, cum ar fi mediul bancar, marketing, vânzări, Resurse Umane (HR) și multe altele.

Poți cunoaște profesorii noștri prin scurtele lor prezentări video, pentru a înțelege mai bine experiența lor profesională, studiile și accentul.

Sistemul nostru te ajută să fii bine informat, să îți monitorizezi progresul și să îți atingi scopurile.