Date
duminică, 30 iunie 2019 -
De 19:00 până 22:00

Pe 30 iunie, de la ora 19.00, Happy Cinema București vă așteaptă la un spectacol de balet magic: "Cenuşăreasa" de Matthew Bourne. 

Spectacolul "Cenuşăreasa" (Cinderella) al coregrafului Matthew Bourne vine cu o reinterpretare modernă a basmului, și aduce pe marile ecrane o poveste de dragoste în timpul războiului derulată la Londra, în anii '40. Cenușăreasa, interpretată de balerina Ashley Shaw, se îndrăgostește de un tânăr pilot din Forțele Aeriene Regale, însă tinerii sunt la scurt timp despărțiți de ororile bombardamentelor Germaniei Naziste împotriva Regatului Unit din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

Imaginile Londrei din acea perioadă și sunetele războiului sunt recreate de costumele și decorurile lui Lez Brotherston și luminile lui Neil Austin, amândoi câștigători ai premiilor Olivier, precum și de proiecțiile video ale lui Duncan McLean și de sunetul realizat de Paul Groothuis. Stilul inegalabil al lui Matthew Bourne reiese mai puternic ca oricând în povestea modernă a Cenușăresei și aduce în fața publicului esența muzicii lui Prokofiev, într-un spectacol tulburător și de neratat. 

Biletele pot fi achiziționate de la Happy Cinema sau online aici: http://bit.ly/2x3BJ3f