IATEFL conference 2014 - Harrogate online website
IATEFL conference 2014 - Harrogate online website
Date
De miercuri, 02 aprilie 2014 - 00:00 până sâmbătă, 05 aprilie 2014 - 00:00
Locație
Harrogate

British Council şi IATEFL îţi oferă şi anul acesta acoperire online a conferinţei IATEFL (International Association of Teachers of English as a Foreign Language). Anul trecut, peste 80.000 de profesori din 170 de ţări au urmărit conferinţa online, iar anul acesta vrem să îţi oferim şi mai mult.

Accesează site-ul Harrogate Online, lansat recent: iatefl.britishcouncil.org/2014 şi urmăreşte cea de-a 48-a ediţie a Conferinţei Anuale IATEFL care se va desfăşura în perioada 2-5 aprilie, la Harrogate, Marea Britanie.

Experienţa din ultimii şapte ani ne ajută să îţi oferim cea mai bună acoperire online a conferinţei: vom transmite prezentări, workshop-uri şi interviuri în format video, în direct de la conferinţă. Pe parcursul celor patru zile vom produce şi publica peste 70 de ore de conţinut media.

În afară de acoperirea video, îţi punem la dispoziţie forumuri de discuţii şi bloguri cu ajutorul echipei noastre de reporteri. Toate aceste resurse vor fi integrate şi cu canalele noastre de social media.

Dacă nu poţi ajunge la conferinţă, fii la curent online cu tot ceea ce se întâmplă. Urmăreşte conferinţa pe site-ul Harrogate Online!

Vezi şi