Date
De duminică, 18 noiembrie 2018 - 16:00 până duminică, 25 noiembrie 2018 - 22:00

”RadiRo” este singurul festival dedicat orchestrelor radio din Europa și din lume, eveniment produs și organizat de Radio România o dată la 2 ani.

Cea de-a IV-a ediție a ”RadiRo” se va desfășura între 18 și 25 noiembrie 2018 și va cuprinde două secțiuni: concerte simfonice – derulate la Sala Radio și, în premieră la această ediție, concerte de jazz – prezentate la Sala Auditorium – MNAR (Muzeul Național de Artă al României).

Prin această ediție a festivalului, Radio România marchează și cele două evenimente importante ale acestui an – aniversarea împlinirii a 90 de ani de existență a postului public de radio (1 noiembrie) și aniversarea Centenarului României (1 decembrie).

Toate concertele festivalului sunt transmise live de Radio România, înregistrate și difuzate ulterior de Televiziunea Română și difuzate, de asemenea, de toate radiodifuziunile membre ale Uniunii Europene de Radio.

O importantă prezenţa pentru acest an este BBC Philharmonic Orchestra care vă aşteaptă pe 22 şi 23 noiembrie. Mai multe detalii despre cele două concerte puteţi vedea mai jos: