Museum Training School
Museum Training School
Date
De luni, 04 august 2014 - 00:00 până vineri, 29 august 2014 - 00:00
Locație
Londra, Marea Britanie

Proiectul Museum Training School a fost creat pentru a pregăti noua generație de directori de muzeu, iar parteneriatul dintre British Council și University College London (UCL) garantează o experiență unică de învățare, adaptată pieței internaționale.

Scopul este de a oferi profesioniștilor din domeniile artei și patrimoniului cultural din toată lumea abilitățile și cunosțințele necesare pentru a spori sustenabilitatea și dezvoltarea muzeelor și galeriilor.

Participanții vor avea contact cu profesioniști din Marea Britanie și acces la colecțiile British Council și UCL.

Cursurile se adresează profesioniștilor care se află la mijlocul carierei lor în lucrul cu muzeele (minimium 3 ani de experiență) și care își doresc să fie directori.

Cursuri

Programul cuprinde patru cursuri individuale. Doritorii pot alege să participe la unul, două, trei sau la toate cele patru cursuri.

Cum să dezvolţi parteneriate locale, naționale și internaționale

4-8 august
Acest curs oferă abilitățile necesare pentru a dezvolta și păstra relațiile dintre organizații muzeale și non-muzeale pentru a le mări capacitatea și a le extinde accesul.

Cum să organizezi o expoziție

11-15 august
Acest curs oferă participanților abilitățile necesare pentru a conduce desfășurarea expozițiilor din muzee sau galerii și pentru a înțelege aspectele practice ale organizării expozițiilor, inclusiv turul acestora.

Cum să elaborezi programe școlare și de învățare

18-22 august 
Acest curs oferă participanților abilitățile de a dezvolta și rula programe muzeale dedicate copiilor și tinerilor (între 5-16 ani).

Cum să dezvolţi programe pentru angajamentul comunității

25-29 august
Acest curs oferă participanților abilitățile pentru mărirea angajamentului pentru muzee de către familii, grupuri sociale sau civice și alte instituții locale.

Taxe și înscrieri

Taxa pentru fiecare curs este de 900 GBP.

Înscrierile s-au încheiat.

Vezi şi