Nanopinion
Have your say about nanotechnologies!
Date
De vineri, 21 martie 2014 - 00:00 până duminică, 23 martie 2014 - 00:00
Locație
Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Bucureşti

NanOpinion are nevoie de părerea ta!

Ştiai că un nanometru este o unitate de măsură  foarte mică, egală cu a miliarda parte dintr-un metru sau a milioana parte dintr-un milimetru?

Atunci când vorbim despre nanotehnologii, ne referim la structuri şi sisteme care funcţionează la o scară nanometrică. Nanotehnologiile pot fi definite ca “inginerii la o scară foarte mică”, iar acest termen poate fi aplicat mai multor domenii de cercetare şi inovare cum ar fi: sănătate, medicină, tehnologia informaţiei, energie şi mediu.

Trei staţii NanOpinion vor vizita 30 de locaţii diferite din Europa pentru a strânge opiniile cetăţenilor despre nanotehnologii. Aceste staţii creative oferă publicului şansa de a interacţiona cu o platformă multimedia, de a afla mai multe despre nanotehnologii, de a-şi exprima părerea cu ocazia unui studiu pan-european şi de a experimenta cele mai noi produse în domeniu de pe piaţă.  

British Council va găzdui una dintre aceste staţii mobile la Bucureşti, în perioada 21 - 23 martie 2014, la Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Program

  • vineri 13:00 - 18:00
  • sâmbătă 11:00 - 18:00
  • duminică 11:00 - 14:00

Află mai multe despre acest proiect de cercetare european, accesând site-ul NanOpinion, sau urmărind canalele de Facebook şi Twitter.

Partener: Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa"

Vezi şi