Picnic Bucuresti 2016
Date
duminică, 25 iunie 2017 -
De 11:00 până 14:00

Vă invităm la cea de-a doua ediţie în Iași a picnicului de vară, care va avea loc duminică, 25 iunie, între orele 11:00 - 14:00, în grădina Casei Pogor.

Participanţii sunt încurajați să vină cu propriul coșuleț de mâncare și băuturi răcoritoare, în timp ce echipa British Council îi va aștepta pe copii și părinți să participle la diverse activități: vânătoare de comori, confecționare de zmeie, călătorie în jurul lumii, Origami, Ikebana, jocuri pentru detectivi și multe  alte activități distractive pentru copiii de toate vârstele.

Cine poate participa?

Sunt bineveniţi toți copiii, părinţii  și toţi cei dragi lor. Participarea este gratuită, în baza rezervărilor care pot fi făcute aici. Vă rugăm să prezentați biletele la intrare pentru a beneficia de o experiență completă.

Vă invităm să ridicați biletele de la sediul British Council din Iași (Strada Păcurari nr. 4), luni și marți, în intervalul 13:00 - 19:00 sau de miercuri până vineri, în intervalul 10:00 - 16:00.

Supravegherea copiilor

Pe durata picnicului, vă rugăm să nu uitați că sunteți responsabil de bunăstarea copilului sau copiilor pe care îi însoțiți, precum și pentru orice posibile daune cauzate de acesta sau aceștia.Dacă întâmpinați probleme în timpul picnicului, vom avea la intrare un punct de informații pentru a vă ajuta, și vom avea și o ambulanță pregătită în eventualitatea în care cineva se simte rău.

Te rugăm să ai în vedere că accesul copiilor va fi permis numai dacă se află în compania și sub supravegherea unui adult pe durata întregului eveniment.

Fumat și focuri deschise

Fumatul, grătarele și alte focuri deschise sunt interzise.

Notă: Vă rugăm să aveți în vedere că acest eveniment va fi fotografiat și filmat.