Blind Hamlet
Afis Blind Hamlet ©

Actors Touring Company

Date
sâmbătă, 06 septembrie 2014 -
De 21:00 până 23:59
Locație
Muzeul Național al Țăranului Român

Sâmbătă, 6 septembrie, începând cu ora 21:00, vă invităm la Muzeul Național al Țăranului Român, la spectacolul de teatru „Blind Hamlet”, de Nassim Soleimanpour, în regia lui Ramin Gray, susținut de Actors Touring Company din Marea Britanie, producție ce a fost prezentă anul acesta și la Edinburgh Festival Fringe (Assembly Roxy).

În „Blind Hamlet“, naratorul se confruntă cu pierderea lentă a vederii. Tragedia se prefigurează, însă el alege să se joace, prin intermediul unui dictafon, cu adevărul, ficțiunea, destinul și șansa, nu înainte de a invita publicul să i se alăture. Șapte persoane din public vor fi invitate pe scenă pentru câteva jocuri simple. Restul publicului va fi, de asemenea, rugat să participe, în anumite momente cheie ale spectacolului.

Actors Touring Company comisionează, produce și promovează piese de teatru internațional contemporan în Marea Britanie și în afara granițelor țării de reședință.Compania funcționează încă din anul 1980.

Spectacolul „Blind Hamlet” se înscrie în cea de-a șaptea ediție a primului festivalul românesc de teatru independent, Undercloud, ce debutează pe 1 septembrie cu un program ce capătă, cu această nouă ediție, o dimensiune internațională. Astfel, timp de 11 zile, vă veți putea bucura de 32 de spectacole, producții ale teatrelor independente din București și de peste hotare, găzduite de Muzeul Național al Țăranului Român. 

„Blind Hamlet” se va juca în limba engleză.

Prețul biletelor este de 35 de Ron și pot fi achiziționate de pe site-ul www.bilete.ro.

Vezi şi