Date
De luni, 03 septembrie 2018 - 10:00 până duminică, 09 septembrie 2018 - 23:00

World Experience Festival este cea de-a 4-a ediție sub care va fi prezentat conceptul celui mai complex proiect multicultural din Europa de Est, Festivalul Ambasadelor, care va avea loc în perioada 3-9 septembrie 2018, cu participarea a peste 70 de ambasade, institute culturale, organizații internaționale, comunități etnice și minorități naționale și a peste 80 de artiști din toate colțurile lumii.

Festivalul propune pentru această ediție o abordare creativă de experimentare a lumii și a dialogului intercultural prin intermediul muzicii și al sunetelor. Va fi conturat un traseu sonor având în prim-plan valorificarea patrimoniului cultural imaterial, invitând vizitatorii să descopere mai multe țări și civilizații, prin spectacole autentice de muzică și dansuri, expoziții și instalații interactive, conferințe, cinematografie, gastronomie, tradiții și ateliere creative multiculturale și multietnice.

Festivalul-platformă sărbătorește bogăția patrimoniului cultural mondial într-un singur oraș, transmite mesaje de respect, toleranță și deschidere față de restul lumii, fiind mai ales un prilej de cooperare interculturală.

Vezi programul complet pe website-ul festivalului și vino între 7 și 9 septembrie la standul nostru din Parcul Titan pentru surprize British!