Photo of a happy teacher and special education needs students, with an indigo box on the left with white large text "Disability Inclusion in the Classroom" and smaller text below "With Joanne Newton. English for the Community open webinar. 3 December, 16.00 - 19.00"
Date
vineri, 03 decembrie 2021 -
De 16:00 până 19:00
Locație
Online via Zoom

Cum poți crea la clasă un mediu în care toți copiii să fie încurajați și susținuți să învețe?

Disability Inclusion in the Classroom

De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, vineri, 3 decembrie, între 16.00 - 19.00, te invităm la un webinar gratuit pentru profesori susținut de experta în lucrul cu elevi cu Cerințe Educaționale Speciale (CES) Joanne Newton și Cristina Pop, Facilitator Local in cadrul proiectului English for the Community. În cadrul webinarului vei:

  • Afla mai multe despre dizabilități și nevoi educaționale speciale la clasă;
  • Descoperi și discuta modele și abordări practice pentru incluziunea elevilor cu dizabilități și nevoi educaționale speciale la ore, în contextul educațional din România;
  • Dobândi o nouă perspectivă asupra rolului esențial pe care profesorul îl joacă în crearea și menținerea unui mediu incluziv la școală, în care toți copiii sunt încurajați și susținuți să învețe.

Webinarul este organizat în cadrul programului de dezvoltare a profesorilor "English for the Community", derulat de British Council în România în parteneriat cu Romanian-American Foundation. 

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, iar participarea este gratuită. Înscrie-te aici.

Despre trainer

Joanne Newton are o experiență internațională de 23 de ani ca profesor, formator de profesori și manager pentru British Council și International House și în proiecte de dezvoltare a profesorilor derulate cu Ministere ale Educației.

A lucrat ca facilitator pentru cursul de predare a nevoilor educaționale speciale al British Council, precum și ca tutore la cursurile CELTA, CELTYL, ICELT și DELTA. Din 2015 până în 2020, Joanne a coordonat un program finanțat de UE în domeniul educației incluzive în Africa de Sud, denumit "Teaching for All".

Joanne este pasionată de educația incluzivă de calitate pentru toți elevii și se bucură să aibă oportunitatea de a forma noi profesori în strategii de predare incluzive și de a-i face să se simtă mai încrezători în abordarea incluziunii în sălile de clasă și în școli.

Înscrie-te la webinar